Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wredziocha...

Moje życie się wali...

Polecane posty

Doradzcie mi prosze co mam robic????Mój chłopak żyje przeszłościa i ciągle mi cos wypomina...Kocham go ale psychika mi już podupada bo jakby nie patrzec nie po to jest dzisiaj żeby patrzec wciaz za siebie...Zalewam sie łzami...

Gość dddddddd
zalezy co zes zrobila heh

to sa blachostki jak dla mnie...np. pojechalismy na impreze i ze nie usiadłam obok niego ale nie potrafi zrozumiec ze usiadl na krzesle i nie mialam jak usiasc obok...albo w towarzystwie rozmawialam z kim a nie z nim...dziwne zebym odpowiadajac na jakies pytanie komus patrzyła i mowila do niego...A moze sie myle???

Gość annamaryja
ty idiotko. myslalem ze jestes chora, ze umarl twoj bliski. a tu jak zwykle chodzi o chlopca. ale jestes pusta.

annamaryja nie ublizaj jezeli jestes szczesliwa ze swoim facetem to ciesz sie a nie atakuj innych i nie wypowiadaj sie w tematach ktore cie nie interesuja a pustych idiotek poszukaj sobie w rodzinie a nie tutaj

to jest dla mnie problem bo on popija od pewnego czasu a ja w kolko slucham tego samego...W sumie powinnam zadac inne pytanie: czy mozna zmienic cos takiego?Jak?