Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PETERSO

Szukam wyjatkowej inteligentnej kobiety-moze poznam kogos wlasnie tu?

Polecane posty

Niewiem czy to jest dobre miejsce na zamieszczenie ogloszenia ale mysle ze forum to odwiedza duzo ciekawych ludzi wiec mysle ze wybacza mi to.Moj anons jest poważny i skierowany jest do kobiety nowoczesnej, świadomej własnej wartości, ceniącej własną niezależność, a jednak pragnącej stałego związku, kochającego męża, czułości,rodziny,dzieci. Kobiety zdecydowanej. Jestem wysokim, przystojnym kawalerem z własnym domem, prowadzącym firmę, eleganckim, szarmanckim, bardzo tolerancyjnym,100%wiernym z dość prestiżowym wykształceniem i zawodem. Chciałbym poznać w celu trwalego zwiazku a pozniej malżeństwa kobiete inteligentną atrakcyjną z dużym temperamentem kobiety uwielbiającą mieć innych partnerow poza tym jednym-stalym. Pragne zbudowac szczesliwy zwiazek oparty na uczuciu z tym ze chciałbym byś lubila mnie zdradzac,a ja bede Cie rozpieszczal.Mozesz miec stalego partnera,kochanka lub kochanke-a ja bede zawsze Ci wierny.Wszystko to w eleganckiej oprawie,dyskrecji i podporządkowaniu Twojej przyjemnosci.Jesli lubisz podroże to nasze zainteresowania sa zbieżne. Napisz warto, myśle ze jest taka kobieta.Prosze o powazna odpwiedz.Cała Polska

Gość PRAWIE wszystko by się
zgadzało, oprócz tych zdrad "wpisanych w umowe". tylko Ty masz jakieś zboczenie,a od takich z daleka.

Gość mixed berry
Ja szukam meza 27 letnia blondynka szczupla filigranowa 164 cm wzrostu :D

Gość mixed berry
Hmmm jednak nie bardzo mi odpowiada to przyzwolenie na zdrady w tej sielance :)

Gość Monika_35
Ja jestem w podobnym zwiazku.I uwazam ze to niejest zadne zboczenie a wrecz przeciwnie-mam meza bardzo mnie sznujacego,czulego kochajacego ktoremu dodaje adrenaliny to ze od czasu do czasu spotkam sie w milej oprawie ze stalym mojm przyjacielem.To naprawde mile dlamnie chodz na poczatku balam sie czy to o czym on marzyl niewplynie na rozpad malzenstwa.Ale jest naprawde fajnie.Mamy coreczke i jestem naprawde szczesliwa kobieta.Zycze Ci powodzenia i wytrwalosci w szukaniu odpowiedniej kobiety.

Gość a te dzieci to ona ma
miec z tobą czy z kimkolwiek z tych facetów spoza waszego wspaniałego związku, a ty będziesz i tak tatusiem?????

Gość bylam dzis bardzo niegrzeczna
dobre, ja sie pisze na to, to bylo by spelnienie moich marzen :D