Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotana36

gdzie na wycieczke styczen/luty?

Polecane posty

Gość zaklopotana36

marzy nam sie wycieczka za 5-6 tysiecy w jakies scieple miejsce w styczniu /lutym patrze na egipt a tam niestety tylko 20 stopni woda i 22-23 powietrze wiec zimno...jest jeszcze na ziemi takie miejsce gdzie w zime jest bardzo cieplo?????

Gość zaklopotana36
nie chwale sie bo nie ma czym na taka wycieczke stac prawie kazdego (swoja droga moge sie pochwalic ze za rok o tej porze bede na malediwach)

Gość zaklopotana36
to co jest jakies miejsce cieplejsze od egiptu?:/

Gość o matko co za ...............
Chamomillae jestes pojebana :O po to jest to forum, zeby się pytac a jak nie masz nic dio powiedzenia w temnacie to po co zabierasz w ogole glos :O moim skromnym zdaniem Ona się nie chwali , tylko ty jej zazdroscisz :O

Gość cieple miejsce to
Maroko

wyjazd na malediwy - fajnie, to jest moje wymarzone miejsce na wakacje ;) poza malediwami to wlasciwie nic mi nie przychodzi do glowy

Gość zaklopotana36
inezz ale na malediwy planujemy w podroz poslubna ma byc to taka wycieczka do 20 tys w przyszle wakacje ewentualnie wrzesien .Ale chcielismy cos tanszego na teraz styczen/luty a maroko chyba drogo wypada

Gość zaklopotana36
no lwasnie patrze ze w maroko jeszcze zimniej niz w egipcie w styczniu:/

Gość zaklopotana36
kurde:( to chyba nici z opalania :( w zime:( i wygrzewania ise na sloncu

Gość dominikana polecam

Gość ups... a ja sie chcialam
pochwalic, ze do Gdanska sie wybieram... No nie sa to malediwy (jak Bozie kocham, nawet nie wiem gdzie to - zaraz sobie wygugluje) ale sie ciesze :D To jak chcesz cieplo w zimie to wybierz moze druga polkule? Np Australie :)

Gość może Brazylia
lato będzie na pół kuli południowej :p , w okolice równika musisz patrzeć

Gość zaklopotana36
no na dominikanie 24 stopnie ,moja szwagierka jedzie w styczniu na dominikane ..ale placi 8 tys za leb (za to kase to jaj uz na malediwahc bym byla ) a najtanszy hotel wypada w granicach 4 tys od lba..wiec za drogo

Gość zaklopotana36
ups ..a ja chcialam sie ..:) i jak malediwy ci sie spodobaly-bo dla mnie to raj na ziemi...

Gość zaklopotana36
bylam w egipcie w lipcu i szczerze mowiac nie jestem zachwycona..bylo fajnie ,goraco ..ale jedzenie koszmarne

Gość ups... a ja sie chcialam
Na zdjeciach calkiem ladnie :D A co do jedzenia - przeciez na urlop nie jedzie sie, zeby jesc... Mozna sie poodchudzac 2 tygodnie :P Ewentualnie zabrac konserwy :D

Gość zaklopotana36
waze 50kg na 173 cm wiec nie potrzeba a wrecz nie wskazane mi sie odchuchac ,a branie ze soba jedzenia to glupota moze jeszcze mam siedziec w hotelu i gotwac?;) my wybieramy \hotele z opcja allinclusive gdzie jedzenie i napoje sa w cenie wycieczki

Gość monika176
Antyczna Grecja:). Byłam, zwiedziłam i jestem pod wrażeniem. Wycieczkę kupiłam na www.podrozenaczasie.pl i z pewnością jeszcze tam wrócę

Gość janek33
A ja poleci łabym Ci wycieczkę do Danii. Tutaj http://unityline.pl znajdziesz bardzo fajną ofertę wycieczki do Kopenhagi. Często organizują także okazjonalne rejsy z okazji walentynek czy dnia kobiet więc jak ktoś nie ma pomysłu na prezent dla swojej drugiej połówki to już nie musi się nad tym zastanawiać.:)

Gość fertt
Moimi najlepszymi wakacjami były te spędzone w Skandynawii. Polecam http://www.unityline.pl. Najwyższy komfort i obsługa. Poza tym ceny na każdą kieszeń. Musze przyznać, że firma wie jak zadbać o klienta.

Gość neer
My korzystaliśmy z oferty Unity Line (www.unityline.pl). Wykupiliśmy pakiet tematyczny „Ystad tropem komisarza Wallandera”. Prom wyjeżdża ze Świnoujścia. Świetne miejsce na weekend, ale też na urlop. Na pewno jeszcze kiedyś wrócimy.

Gość gość
W roku 2016 Wspòlnota Europejska dala miliony euro miastu lezacemu na poludniu Wloch na zorganizowanie wspanialej imprezy swiatel. Impreza ta zazwyczaj konczyla sie 6-go stycznia W tym roku konczy sie 22-go stycznia. Ja juz ja widzialem, jest przepiekna. Polecam wiec odwiedzic miasto Salerno , jest tam kolo panoramiczne i na falochronach portu stoja podswietlone pingwiny. Kto chcialby zobaczyc blizej prosze zobaczyc google; Salerno luci d'artista 2015 i 16 kliknac na immagini, piekna pogoda i stosunkowo cieplo. Ponadto blisko do wykopalisk w Pompejach i na wybrzeze Amalfi. Kto chcialby czegos wiecej sie dowiedziec sluze pomoca albertosponza@yahoo.it

Gość pipooosss
Trudno jest odkryć prawdziwe piękno Afryki na tych wszystkich wycieczkach all inclusive robionych przez biura. Ja bym polecał pojechać na własną rękę i na miejscu już szukać przewodnika. Ja tak zrobiłem. Najpierw znalazłem sobie w necie firmę w Namibii, która działa na miejscu i właśnie na ich wyprawę poleciałem. Firma się nazywa Wild Wind Safaris. Są rzetelni, nie naciągają na dodatkowe koszty, to co jest w cenie, to jest rzeczywiście już wliczone.

Gość gość
Zobacz, które kierunki ma w tym czasie Logostour, tzn. gdzie robią wtedy wycieczki, ale ogólnie w czasie naszej zimy w wielu miejscach macie idealne warunki do zwiedzania. Super gdyby dało się wtedy zrobić np. Argentynę z Brazylią. Tam jest chyba od razu Paragwaj w pakiecie ;-) Ciekawe kierunki na ten okres to również Meksyk i Kuba. Ewentualnie Kenia, Zanzibar i Tanzania. Każdy z kierunków bardzo ciekawy, każdy ten powinien was mega pozytywnie zaskoczyć ;-)