Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamilus

90+

Polecane posty

Gość jaka dieta
moze 1000 kal ?

no wlasnie nie wiem ...od siedmiu miesiecy jestem mama po porodzie wazylam 86 a teraz 93 nawet nie wiem jak to sie stalo ze tyle przybralam...a ty?

Gość jaka dieta
76,chce zgubic 20 kg

Gość tluscioszek
Ja tez mam 90 na liczniku, moze nawet 95 ale wole nie wiedziec. Rozmiar 46/48. Chce zejsc do 40/42 dlugofalowo ale teraz chociaz do 44. Dieta? chyba nielaczenia plus basen trzy razy w tygodniu. nie mam dzieci, roztylam sie w siedzacej pracy. ciagle pojadanie, ciagle ktos ma urodziny, imieniny, to sie dziecko urodzi, sluby, zareczny, nawet rozwod ktos ostatnio swietowal. ciagle lunche biznesowe, kolacje integracyjne i tak w rok przybylo 20 kilo a ruchu niemal zero bo do pracy zaczelam jezdzic samochodem a wczesniej to chociaz na autobus codziennie musialam isc 15 minut w jedna strone, szybkim marszem.

Gość poszukujeeeeee
tłuscioszku ile masz latek? Ta niełaczenia jest dosyc trudna,trzeba zachowac odstepy 4 godzinne i odpowiednio zestawiac produkty

ja nie mam za bardzo mozliwosci wyjscia na basen gdyz siedze w domu z dzieckiem....i juz sama nie wiem co robic.....ryczec sie chce ......mam 26 lat a wy?

Gość poszukujeeeeee
ja 29

i jak dziewczyny diete najlepiej stosowac? ja kiedys stosowalam rozdzielna schudlam a jak skonczylam to znow przybralam,,,,

Gość tluscioszek
mam 24 lata ... tez chce mi sie ryczec jak na siebie czasem spojrze. szczegolnie na brzuch. jest taki jak u starej baby. masuje sie co drugi dzien szosrtka gabka ale ... nie mam cellulitu a jednak sa okropne rozstepy i jeszcze bardziej chce mi sie plakac. a ja nawet dzieci nie mam. jak na siebie patrze to mi nieraz niedobrze sie robi. dieta nielanczenia wydaje mi sie najlatwiejsza, jestem w stanie jakos to przezyc. pozatym na kazdej diecie trzeba zachowac przerwy. a ja musze sie nauczyc jesc bez podjadania. chcialam skakac na skakance ale po paru dniach czuje bol kolan wiec chyba sobie odpuszcze, bo jesli mam problemy po 100 skokach w dobrych butach to co bedzie jak zwieksze? dlatego teraz basen i dieta nielanczenia, mam nadzieje zrzucic szybko chociaz z 10 kilo.

Gość poszukujeeeeee
krewetko,napisz cos wiecej

Gość taaa to ja
spacery, spacery i jeszcze raz spacery... spaceruj codziennie! przez około godzinę... za jakiś czas waga powinna pokazywać już mniej

liczenie kalorii mnie dobija, nie umiem liczyc, nie mam wagi i nie znosze tych ograniczen. wole nielanczenia gdzie mozna zjesc rozne rzeczy i nieograniczac sie do lightow.

ja codziennie spaceruje z moja coreczke 1-2 czaem 3 godziny...teraz troche mi spadlo okolo 1kg odkad pije czerwona herbate

hmm, z powodu pogody na zadne spacery nie mam ochoty. bez przerwy pada a nawet jak wyjzy slonce to na 15 minut. zaraz ide na basen.

kamilus mamy bardzo podobna sytuacje :) Moja córeczka ma 9 miesięcy. Po porodzie ważyłam 91 kg i do tej pory nic sie nie zmieniło 😭 Nigdy tyle nie ważyłam chociaż zawsze kg było troche za dużo, przed ciaża ważyłam 85kg Mam 28 lat Chce być piękna dla mojego meża. I dla siebie. Chce kupować fajne ciuchy. (nosze rozmiar 44 ) Jestem z Wami!!

no hej mnie tez jest trudno cos zrzucic mniej jem na cwiczenia ne mam czasu moze pogadamy na priv co ty na to?

Gość 90
Ja ma 90 z hakiem :-( :-( :-( i nie mogę sobie już z tym poradzić :-(

czas spojrzeć prawdzie w oczy- waga właśnie pokazała 91,9 kg, czyli zamiast chudnąć przytyłam 1,5 kg 😡 😡 kamilus mój mail w stopce, pisz kiedy chcesz :) miłego dnia

hej wszystkim 90 - tką Ja się dziś biorę za ćwiczenia i dietę muszę coś z sobą zrobić. Chcę do Świąt schudnąć chociaż do 80kg kamilus mam 30 lat Eulalia - musimy się za siebie wziąć, razem damy rade. 90 tki - wpisujcie się i piszcie jakie macie plany.

zmierzylam sie dzisiaj i nie wierze wlasnym ozom, jest 92 w tali a jeszcze ponad tydzien temu bylo 95 na wdechu a na wydechu to i do setki dochodzilo ... cud sie stal czy jak? w kazdym razie trzymam sie dety nielanczenia bo widze, ze dobrze dziala. witam wszytkie nowe dziewczynki. razem damy rade i mam nadieje, ze w swieta zobacze siebie w rozmiarze przynajmniej 44 :P

nie posiadam wagi. na kilogramach mi zalezy bo kolona ... ale bardziej jednak na wymiarach :P jak zobacze osemke z przodu to chyba bede skakac z radosci pod sufit.