kamilus 0 Napisano Październik 3, 2008 mni tez zalezy zeby troche zrzucic chciaabym miec jeszcze jedno dziecko...w ostatniej ciazy w sumie przytylam 6 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eulalia_1 0 Napisano Październik 3, 2008 Kamilus to bardzo mało, ja przytyłam w ciaży 17 kg :O A następne dziecie na ok. 3 lata Tak bym chciała ładnie wyglądać.... Zejść do rozmiaru 40 (jestem wysoka wiec mniej i tak nie bede nosić) Dziś póki co Ok, rano 2 kanapki z ciemnym chlebem i serem żółty, kawa z mlekiem, później śliwki :) Zaraz ugotuje kalafiora Dobrze ze jesteście :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
90 0 Napisano Październik 3, 2008 Dziewczyny dziś rano waga pokazała 8 z przodu!!! czyli 89 jestem happy!!!!!!! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
90 0 Napisano Październik 3, 2008 Halo co a wami? meldować się... Jak wam idzie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamilus 0 Napisano Październik 3, 2008 hej jakos leci caly dzien nie mialam czasu ciagle cos zalatwialam w miescie niedawno wrocilam i jeszcze dziecko uspilam i mam troche czasu...a jak u was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tluscioszek 0 Napisano Październik 4, 2008 idzie mi dobrze, mimo nagiecie diety wczoraj znow mam mniej w talii -1.5 cm mniej a wiecej 90.5, rowniez mniej i w biodrach. czy nie fajnie? postanowilam, ze pomiedzy zmiana z jednej pracy na druga bede codziennie chcodzila na basen a potem minimum trzy razy w tygodniu :D aj aj aj jaka jestem szczesliwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eulalia_1 0 Napisano Październik 4, 2008 Brawo 90! Gratuluje tłuścioszku 9jak tak dalej pójdzie bedziesz musiała zmienić nick ;) ) U mnie też dobrze ale postanowiłam nie ważyc sie codziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biedroneczka 05 Napisano Październik 4, 2008 Może i ja się do was dołącze ?jestem już od wczoraj na diecie i musze coś z moja wagą zrobić bo już patrzeć na siebie nie mogę moja waga z wczoraj to 95:((((((((((((((((((((( mam nadzeję że razem nam się uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eulalia_1 0 Napisano Październik 4, 2008 Dla mnie najgorsza jest cheć jedzenia. Nie czuje głodu ale odruchowo wstaje i robie coś do jedzenia, z tym musze walczyć, jeść o stałych porach i nie podjadać... Czesc Biedroneczko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja też 90 Napisano Październik 5, 2008 ja też waże 90 i od zawsze się odchudzam, może pomożecie mi w dobraniu fajnej diety! Byłabym wdzięczna :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
90 0 Napisano Październik 5, 2008 Witajcie, fajnie że nas przybywa. Dziewczyny piszcie o swoich osiągnięciach i porażkach, będziemy się wspierać!!! Wiecie że razem raźniej!!! A i wiecie że 90 kg i więcej to nasza ZMORA którą trzeba wytępić. Ja się zawzięłam i jestem dziś 6 dzień na diecie norweskiej i pierwszy raz od 1,5 roku waga pokazała 8 z przodu. Tak że dziewczyny warto się zawziąć. Razem damy rade!!!!! ja też 90 - spróbuj diety norweskiej, ja na nie zaczęłam tracić kilogramy!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
90 0 Napisano Październik 5, 2008 ja na niej - miało być :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamilus 0 Napisano Październik 5, 2008 ja porostu jem mniej wiecej sie ruszam bo gotowac oddzielnie nie bede nie mam czasu na to...........u mnie 91 jeszcze niestety 9 z przodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
90 0 Napisano Październik 5, 2008 kamilus - no to jak się będziesz trzymać tego \"mniej jedzenia\" to zobaczysz że będzie 8 z przodu. Ja się cieszę jak głupia chociaż nic nie widać żebym schudła bo to trzeba z 10 kilo żeby było widać ale dąże do tego. A ja startowałam z 92 tak że głowa do góry :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość walczę... Napisano Październik 5, 2008 ostatnio stanęłam na wadze i zobaczyłam 90kg, przyznam, że osiągnęłam apogeum swej wagi, jest mi z tym strasznie, czuję się jak ogroooomny balon, przejedzona, z okropnymi wyrzutami sumienia:(. Od wczoraj zreyzgnowałam z pieczywa, jest ciężko, ale trzymam się dzielnie, ograniczam węglowodany.. Od 36 godzin jestem wytrwała, ale na ile się to uda - zależy tylko i wyłącznie ode mnie i mojej silnej woli. Wiadomo, że bardzo miło jest się wspierać, więc po bliskim mi tytule tematu uważam, że dobrze trafiłam :) Serdecznie pozdrawiam autorkę, życzę wytrwałości, a także resztę uczestniczek, dziewczyny damy radę!!:) mam 180cm wzrostu, zwykle ważyłam 78-80 - dla mnie było to mimo wszystko ogromnie dużo, raz katowałam się dietą kopenhaską - zrzuciłam 5kg - ale byłam wycieńczona, po tej diecie ważyłam 71kg, po dwóch tygodniach miałam 74kg, które utrzymały się przez 2 kolejne miesiące, później wróciłam do 80kg - które są jakby moją stałą wagą. Moim marzeniem jest osiągnąć wagę 73-75kg i takową utrzymać - bo zwyczajnie nie wierzę, że zdołałabym zejść niżej. Także wspierajmy się wzajemnie, doda nam to otuchy i wiary, że można... Moim zamiarem są częste spacery i 5km na rowerku stacjonarnym dziennie, rezygnacja z pieczywa i dużej ilości węglowodanów, mięso białe w większych ilościach, ale nie zrezygnuję z czerwonego (lecz postaram się je ograniczyć). Myślałam o siłowni, ale nie miałabym na to czasu, aerobik mi odradzano, chyba że aqua aerobik, poki co, pozostanę przy spacerach i rowerku. Później zobaczę ;) Pozdrawiam ciepło, powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biedroneczka 05 Napisano Październik 5, 2008 witam Was serdecznie!!! Dzisiaj z samego rana dałam sobie ostry wycisk biegałam i ćwiczyłam, kiedy córka jeszcze spała i nikt mi nie przeszkadzał.Około południa stanęłam na wadze i wskazała ona 90.9 kg.Wiem że tak duży ubytek wagi to głównie utrata wody....ale jakże motywujaco wpływa. Wierzę ze tym razem sie uda, mając swoje 31 lat trzeba wreszcie wziąć się za siebie i żyć pełnią życia elminując to co nas ogranicza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biedroneczka 05 Napisano Październik 5, 2008 moze ma to jakies znaczenie ,nie wiem,ale kuuupa była taka wielka dzisiaj,zniknely probemy z zaparciem a i kolor kooopy byl fajnieszy,mniej zwarta,taka luźnawa,beżowa i strasznie smierdzaca,idzie ku lepszemu,tak sie cieszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość walczę... Napisano Październik 5, 2008 biedronko daruj sobie,jestes obleśna :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pokonamy siebie... Napisano Październik 5, 2008 Witajcie Kobietki! Ja tez mam podobne problemy;] Nawet wieksze... dzis moja waga to 97kg. okropnie sie czuje z nia... cera tez zla... Rok temu schudlam bardzo duzo wtedy wazylam 86kg, ale niestety zaniedbalam sie strasznie! Alez ile te zrzucone kilogramy wysiłku mnie kosztowaly... Niedziela, rozpoczynam diete kapuścianą! Rok temu miedzy innymi bardzo mi pomogla;) Wlasnie wsiadam na rowerek.. a tak poza tym to czuje takie rozdraznienie... to glod;] ktora chetna ze mna kapuścianke rozpocząć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pokonamy siebie... Napisano Październik 5, 2008 Nawet wieksze... dzis moja waga to 97kg. okropnie sie czuje z nia... cera tez zla... Rok temu schudlam bardzo duzo wtedy wazylam 86kg, ale niestety zaniedbalam sie strasznie! Alez ile te zrzucone kilogramy wysiłku mnie kosztowaly... Niedziela, rozpoczynam diete kapuścianą! Rok temu miedzy innymi bardzo mi pomogla;) Wlasnie wsiadam na rowerek.. a tak poza tym to czuje takie rozdraznienie... to glod;] ktora chetna ze mna kapuścianke rozpocząć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biedroneczka 05 Napisano Październik 5, 2008 proszę się nie podszywać pod mój nick.Nic mi nie wiadomo na tematy które ktos pisał pod moim nikiem poprzednio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość walczę... Napisano Październik 5, 2008 "biedronko daruj sobie,jestes obleśna" -> dlaczego podszywasz się pod mój nick??? przykre, tak trudno jest wymyślić coś swojego??? ehhh brak słów..:/ będzie dobrze, poradzimy sobie wszystkie :) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
walczę 0 Napisano Październik 5, 2008 zarejestrowałam się, to ja 180cm - 90kg ;) żeby jacyś dziwni ludzie się nie podszywali :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
walczę 0 Napisano Październik 5, 2008 tzn ja kapuscianej nie potrafilam zniesc, nie smakuje mi ta zupa w ogole, nie dalabym rady, zreszta wole w bardziej zdrowy sposob sie ograniczac :) a glod rzeczywiscie drazni :((( a tyle pysznosci w domu, ze trudno sie oprzec... Wlasnie wrocilam z grzybobrania - niestety wiecej ludzi, niz grzybow, ale na pare zalewajek bedzie wklad ;) ale spacerek byl i to dluuuuugi :) wieczorem rowerek pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
waIczę 0 Napisano Październik 5, 2008 ale biedronka dałas do pieca,zabierz swoją kupę i idz sobie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eulalia_1 0 Napisano Październik 5, 2008 Oj jakieś nieprzyjemne teksy widze Proponuje zarejestrować nicki, nie bedzie problemów z podszywaniem :) U mnie dziś nieźle, coprawda była sałatka z majonezem ale nie dużo i juz dzis tylko jogurt i ewentualnie jabłuszko :) Jutro sie zważe pozdraweiam wszystkie walczące!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eulalia_1 0 Napisano Październik 5, 2008 Poniewaz sporo nassie nazbierało proponuje utworzyć tabelke żeby było jasen kto ile waży ,zgubił, jaki ma cel i ile czsu walczy ze sobą Co wy na to?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biedroneczka 05 Napisano Październik 5, 2008 walcze ...o co tobie kobieto chodzi? czy dieta juz całkiem ci sie na mózg rzuciła?Jak jesteś sflustowana to daj sobie upust w domu na członkach rodziny a nie na forum... wczoraj pisałam pod nikiem biedroneczka 05 i dziś o 12.48 i 14.54 pozostałe wpisy pod tym nikiem nie sa moje...super macie zabawe dokonujac wpisów prostackich i pozbawionych sensu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamilus 0 Napisano Październik 5, 2008 najlepiej zarejestrowac nick i nie bedzie problemu.....taka tabelka ok ja tak mysle a co wy na to dziewczyny.....???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
walczę 0 Napisano Październik 5, 2008 naprawdę nie wiem co za kretyn się ciągle podszywa i jakim cudem można mieć ten sam nick będąc zarejestrowanym ehhh - to jest chore...:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach