Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawaliłamznów....

kto rozsądnie poradzi?

Polecane posty

Gość zawaliłamznów....

Wczoraj miałam mieć rozmowę w sprawie pracy u kolego mojego chłopaka. Z tym, że... nie przyszłam, a on na mnie czekał. Jest mi strasznie głupio i nie wiem, co mam teraz zrobić. Chłopak się na mnie gniewa- bo zrobiłam dzieciniadę. Owszem. Ma rację. Zażyłam tabletki uspakajające i spałam. Chciałam dziś zadzwonić do tego kolegi i jakoś to wyjaśnić... :( Tylko nie wiem, co powiedzieć. Proszę o szczere rady,a nie potępianie mnie. Nawet nie wiecie, jakiego mam doła :( Dodam, iż nadal chcę się z nim spotkać.

Gość katarek a psik..
daj sobie spokój. jak teraz nawaliłas to nie masz szans bo na samym początku pokazałas że jesteś nieodpowiedzialna. a kto by chciał zatrudnic taką nieodpowiedzialna osobę???

Gość gggggres
przepros- to najlepsze wyjscie. i zapytaj czy nadal ma ochote dac ci szane w pracy

Gość a dlaczego nie poszłaś
chodzi o to że zasnęłaś po tych tabletkach??

Gość zawaliłamznów....
Przeciez nie zadzwonię i nie powiem: przepraszam za wczorajsze zajście, ale po prostu- najadłam się relanium 5 i tak wyszło... :( Myślałam, żeby zadzwonić, przeprosić... i powiedzieć, że sądziłam, że jesteśmy umówieni na przyszłą środę. Sama nie wiem.

a to jakis wstyd,ze sie tak denerwowałaś i łyknełaś ziołowe tabletki??

Gość zawaliłamznów....
nie poszłam, bo usnęłam... Dałabym sobie spokój, gdyby to była zupełnie obca mi osoba, a nie kolega chłopaka... :( Eh... głupia ja.

Gość katarek a psik..
przeprosić mozesz. ale na prace raczej nie masz szans..

Gość zawaliłamznów....
Strasznie niekomfortowa sytuacja. Bardzo źle sie z tym czuję, no i chłopak też ma pretensje- ma prawo, jak najbardziej. Chciałabym jakoś to odkręcić.

Gość katarek a psik..
spróbuj to jakos wyjaśnić..nic innego nie zrobisz

Gość a dlaczego nie poszłaś
zadzwoń koniecznie z przeprosinami, każdemu mogło się zdarzyć ale jak nie wyjaśnisz to wyjdziesz na niedpowiedzialną idiotkę

Gość zawaliłamznów....
Ale masz może jakiś pomysł? Nie chcę mówić mu prawdy; mam sporo problemów i czasem są takie dni, że tylko chemia na mnie działa. Nie jest to powod do chwalenia się. co myślisz o tym, żeby zadzwonić i powiedzieć, że byłam przekonana, że spotkanie jest w przyszłą środę i chyba źle się zrozumieliśmy. ?

Gość kuksaniec w bok
Moim zdaniem, to zależy jak bliski jest ten kolega. Jeśli taki bliższy, to bym powiedziała szczerze, o co chodzi. Jeśli dalszy, to bym powiedziała chłopakowi jak wygląda i zapytała, jak ten koleś zareaguje. O pracę to już bym się nie starała.

Gość zawaliłamznów....
tak, tak... zadzwonię na 100% :)

Gość katarek a psik..
powiedz prawde i już

Gość zawaliłamznów....
Raczej dalszy znajomy. Prawnik w dodatku :(

Gość zawaliłamznów....
Stwierdzi, że jestem niepoczytalna i tyle z tego będzie :( A chłopak bedzie się za mnie wstydził. Mądry Polak po szkodzie.

koniecznie zadzwon i przeproś. zadzwoni i przedstaw sie oczywiscie : mówiąc ze byliśmy umówienia na wczoraj i przepraszasz ze nie przyszłas ani nie uprzedziłas telefonicznie ale wyjątkowo miałąs problem -powiedz ze miałaś zatrucie pokarmowe i przelezałas cały dzien. Piwiedz ze miałaś dzwonic ale tabletki któe wziełas Cie poprostu powaliły a pod wieczór nie chciałas juz niepokoic tylko wolałas przedzwonic do południa jak juz lepiej sie poczujesz. poprostu musisz sie wytłumaczyc jakimś zdrowotnym ale przejsciowym bólem. Zatrucie pokarmowe jest najlepsze -mija szybko nic nie widac na drugi dzieni jest najbardziej wiarygodne. Powiedz ze robiłas eksperyment kulinarny np w postaci owoców morza dzien wczesniej i niesttey ktos źle przyżadził.Albo ze mleko do kawy które dodałas było przeterminowane...i w mękach i bołach cały dzien i pół nocy.Tyle co spałas po tabletkach.Spraawdz koniecznie nazwe leków jakie mogłas łyknąć przy zatruciu i mogłas spac po nich ale i z wycieńczenia. zatrucie pokaromowe to podobna sprawa jak nerwy i łykanie relanium mysle ze to takie małe nagięcie rpawdy bedzie

Gość zawaliłamznów....
Dziękujś Ci vitalijko 😘 Dobra wymówka :)

wiem jak to jest w stresie- niegdy więcej nie jedz tabletek na uspokojenie anie przed rozmową ani egzaminem- nie ma sensu stres potrafi być mobilizujący-uwierz mi, dla mnie taki sie stał. Lepiej sie zdenerwowac pare razy i przyzwyczaić do pewnych sytuacji któe przestaną cie stresowac za jakis czas, niz wiecznie sie wspomagac ! nie masz co rezygnowac z pracy i sytarania sie o nia- wytłumacz sie w miare mądrze i rozsądnie- wczuj sie w ta sytuacje o któej mówisz i uwierz w nią!! inaczej przepadniesz . Chłopak powinien zrozumiec- powiedz ze sie źle czułaś i tyle a koledze chłopaaka ze bardzo ci przykro ale oczywiscie postarasz sie unikac juz takich sytuacji a eksperymentowac bedziesz tylko an weekendach-atka aby jakos z zartem zakonczyc tą "ścieme" i rozlużnic sytuacje/ dasz rade-tylko spokojnie i nie łykaj co krook! p[owodzenia

pamietaj kazdy z nas jest tylko i AŻ człowiekiem i kazdy ma prawo jak i ulega pewnym dolegliwością:) byle nie za często;) dzwon szybko-tłumacz sie-przepraszaj-ale bez kajania sie i bicia w pierś! - zadzwon-przepros-wytłumacz sie i piwiedz ze w przyszłosc bedziesz unikac takich sytuacji-sama powiedziałas wyżej ze mądry polak po szkodzie;) mozesz to dodać równiez od siebie:) spoookojnie- on tez jest człowiekiem-zrozumie twoje zatrucie pokarmowe i idż bez stresów na rozmowe z UŚMIECHEM AN TWARZY!!!! doceń drugą szanse i uśmiechaj sie i mów krótko i rzeczowo na temat:) POWODZENIA znikam;)

Gość zawaliłamznów....
Właśnie mam problem z opanowaniem emocji... jestem nerwowa i impulsywna, a gdy minie trochę czasu, dopiero rozumiem swój błąd i pluję sobie w brodę. Chyba przez stresogenny wpływ moich rodziców na mnie, w dzieciństwie. Będę musiała z tym powalczyć, ale jakimś innym sposobem- niefarmakalogicznym, bo już kulka razy się na tym przejechałam. A jak na tę chwilę zbieram myśli, w głowie układam dialog i zaraz wykonam telefon. :)

Gość ffdsfdsf
ciekawa jestem .... :-) napisz co powiedzial

Gość zawaliłamznów....
Uff... dziewczynki, jaka ulga. Kamień z serca mi spadł. Powiedział, że nic się nie stało :) nic nie szkodzi et cetera ;) I spotkamy się w przyszłym tygodniu :D Dziękuję Wam! Bo dodałyście mi odwagi i wsparcia :) Uśmiechu Wam życzę i słoneczka! Tralala....

kazdy z nas ma nerwy- naprawde-kazdy z nimi lwaczy kazdego dnia. jedni lepiej a drudzy gorzej sobie radzą. Popracuj nad swoimi-uwierz w siebie i swój spokój:) Myśl o czyms przyjemnyjm i o tym ze jestes tylko i aż człowiekiem jak kazdy inny. A egzaminy tak na uczelni jak i takie zyciowe są do przejscia a jesli ci sie noga podwinie- to nierozpaczaj i nie bój sie tego-to równiez cenne doświdczenie które cie uodparnia zyciowo- Za kazdym razme czego sie uczyc bo nie ejst tak ze porażka i stres przed nią jest tylko porażka-patrz głebiej i zobacz w tej porazce plusy- wtedy stres przed nią bedzie mniejszy!!! POOOWODZENIA:) wiem ze łątwo sie pisze- ale jak popracujesz nad soba tez ci sie bedzie łatwiej niestresowac i patrzec na wiele stresującyhc sytuacji innymi oczkami:) naprawde daj znac jak rozmowa;)