Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wertuś

ale historia...

Polecane posty

Nie ma pewności.. że babeczka sie pomyliła akurat na jego rachunku.. jak dla mnie to jest niezgodne z prawem takie wydzwanianie... to że ma dane z rachunku.. wybaczcie.. to jest naruszanie prywatności.. a gdzie ochrona danych osobowych ??

no własnie jaki am dowód na to, ze akurat przy tym a nie innym rachunku popełniła bład kobieta nawet nie powinna tego nigdize mówic tylko zapłacic ze swojej kieszeni i juz a moze to jakas wyłudzaczka

A jak sie okaze ze ma napiecie przedmiesiaczkowe.. to zasztyletuje cie w domu za tą kase.. :)

Gość salamandrrra
zadziwiacie mnie... oczywiście, błąd jest panny z poczty. Ale pieniądze, jeśli wertusia dostała ich za dużo TEŻ SĄ PANNY Z POCZTY. jak ci bank omyłkowo przeleje milion na konto to jak tego nie zwrócisz oskarżą cię o kradzież. Czy kwestia kwoty ma tu znaczenie? Ciekawe, czy każda z was by tak chętnie pokrywała ze swojego wynagrodzenia takie pomyłki w pracy...

Gość kobietka69
Oddaj jej,będzie Ci lżej.Poucz ją żeby skupiła się na pracy.Uwież,za marną kasę będziesz o tym myślał,a tak będziesz miał satysfakcję że jej oddałeś i poczujesz się lepiej,pozdrowionka:)

Gość wertus
no wieć poszłam na pocztę i rozmawiałam z Ta Pania... Mam rozeznanie w swoim portfelu i naprawde nie miałam o te 30 zł więcej. Zaproponowalam jej ze co najwyżej zwróce jej połowę kwoty. ucieszyła sie bardzo. Cała rozmowa miała miejsce przy dwóch kierowniczkach

Gość chwalcie łąki umajone
ales glupia po co dawalas jak wcale nie wiesz czy ci wiecej wydala :P pewnie tak od wszystkich wyłudza :O

Gość chwalcie łąki umajone
dostałas choc pokwitowanie na te 15 zeta ? ja wiem ze nie duzo ale tak sie nie robi babsko sie rozbestwi i bedzie po wszystkich klientach latac :O pomysl ile osob w takiej sytuacji zapłaci jak ktos do domu przyjdzie i powie ze taka pomyłka sie zdazyła :P zwłaszcza starsze osoby wyciagna chocby ostatnie i oddadza :(