Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dqdqf

Co sadzicie o zachowaniun Marysi Peszek w tym niewemitowanym kawałku programu ?

Polecane posty

Gość dqdqf

U kubu nie wyemitoiwano tego kawałka, czemu?sami zaboczcie/.? http://www.tvn24.pl/-1,1566293,0,1,co-u-peszek-robi-napletek,wiadomosc.html

Gość rgqebtn
nie cierpie tego spasionego przyglupa. dla mnie jak ona taka swinia spiewa tak erotyczne rzeczy to mnie osobiscie przynajmniej obrzydza. ona jest oblesna.

Gość to jest jej sposób
Brzydka jest,śpiewać nie umie,pisać tekstów też więc szokowaniem chce się rozsławić

Gość dqdqf
parodia tekstu peszkowej Mam czas na seks na ruchoty , w ślinę jechanie... Mam czas na seks, chociaż seks mnie nie łechce Choc jest niejeden..., ktory mnie zechce lecz seks nie najważniejsz dla mnnie jest Mam czas na seeks na ruchoty, w ślinę jechanie. Wymyśliłąm ruchoty i tekst o seksie, czemu nie stane sie sławna? Bo moj ojciec nie jest Peszkiem

Gość dqdqf
a ja lubie własnie milczec o seksie lubie sie wstydzic.. a ona jest kobieta bezwstydną i jeszcze sie tym chwali upadek obyczajow, jej ojciec to dobry aktor, ale chyba kiepski ojciec skoro tak wychował corke zero jakis zasad, Marysia sie nie szanuje wspołczuje jej facetowi,musi patrzec jak jejgo laska sie w teledysku rozbiera, jak w teledyski pies..lize jej sutki, kiedy ta stoi rozebrana nago pokazuje swoje gacie w teledysku, jakby to nas qrwa obchodziło?ile lat maja jej gacie, obrzydliwy ekhibicjonizm, dała sobie wlezc butami do lozka, byle sie sprzedac, byle o niej mowiono Wstyd Panie Peszek, na wychowanie corki czasu nie miałes chyba!!

Gość mam kolezankeded
a ja mam kolezanke nimfomanke i ona uwielbia peszek i jej tekst pewnie dlatego, ze spiewa o seksie i ta ja rajcuje

Gość facet8888
ona jest obrzydliwa

Gość pppppoooopppppaaaaa
ee tam nie znacie sie płyta jest swietna ,maryska zreszto tez :)

Gość facet8888
Wątpliwej sławy "artystka" a przy tym córka sławnego(SZACUNEK PANIE JANIE, ba - rewelacyjnego Aktora, próbuje coś powiedzieć...Nie, źle się wyraziłem. Ona mówi żeby mówić a nie zeby coś powiedzieć, tym bardziej coś mądrego.... Ani intelektem ani urodą ani skandalizującycm stylem bycia nie zaskoczyła....płaskie to starsznie

Gość fjakobson
Zgadzam się całkowicie... mamy pseudo artystkę... Pewnie tatuś jej kiedyś powiedział: Marysiu, ładna nie jesteś- no nie oszukujmy się, za mądra nie jesteś... wybieraj: albo Biedronka albo będziesz udawać artystkę, może ktoś się nabierze. I udaje Maria do dziś- plecy musi mieć przy tym szerokie, skoro w mediach trąbi się o czymś czego jeszcze nie ma. Szkoda tylko że sama "artystka" tak niewiele potrafi powiedzieć o swojej pseudo twórczości ( dla mnie to raczej mówienie o niczym- byleby było głośno)- program Wojewódzkiego tylko to udowodnił... W czasie tego programu miała szansę się obronić- niestety, udowodniła jedynie że jest pustą kobietą... A Kuba- bardzo skutecznie demonstrował że ma ją w nosie- czyżby i do tego programu dotarła kampania reklamowa Peszkowej i ona MUSIAŁA być w tym programie? No a przy Chołowni to już naprawdę wyszła na maluczką osobę... aż żal....

Gość joanna73e
ja też uważam , że ona jest beznadziejna. Ja bym też tak mogła iśc do telewizji - gdybym była znana lub była córka znanego kogoś - i gadać o genitaliach,spermie, kupie, czy czymś innym. I mlogłabym nawet kilka rymów stworzyc,żebvy jakiś limeryk powstał. Głupia ta Peszkowa i tyle z tymi ruchotami to dobre. ale jak widac, polska głupia masa wszytskoi kupi, co jej sie wmowi, ze dobre czy offowe

Gość to ja już mogę zrozumieć
takie rozbieranki jakby była zgrabna i seksowna,np Doda na płycie pokazała dupsko i nie podoba mi się to,ale przynajmniej jest to dupa zgrabna.A może właśnie Peszek liczy,że swoim skandalizującym zachowaniem zdobędzie sławę i kasę,bo zobaczcie kto u nas robi karierę:szmata Doda,pojebany wiśniewski,równie pojebana Rutowicz,dziwka Frytka,druga dziwka Sonnet czy terazz Gracjan i Roland :O:O żal

Gość nie rozumiem czmeu mowicie
ze jest brzydka:O

Gość wydaje mi sie ze ona
wlasnie chce wszystkim pokazac ze ma prawo do swojej brzydoty, ze nie wszyscy sa ladni madrzy i estetyczni. teraz moda na glupkow typu Gracjan.. Roland... wiec ona chce pokazac ze sa tez BRZYDKIE kobiety na swiecie ! a ze z sexem przesadza to ja juz nie wiem o co jej chodzi....

Gość wydaje mi sie ze ona
kiedys myslalam o niej ..ok artystka inna niz wszystkie ...teraz czuje niesmak..

Gość a to akurat dobre jest.
moze i nie jest piekna ale 90% kobiet na swiecie wcale nie sa pieknosciami. owszem zdarzaja sie OKAZY ale ona nie jest kandydatka do miss world.

Gość joanna73e
oki ma prawo byc brzydka, ale po kiego czorta sie rozbierac, dawac psu do izania własne sutki, na wizji, byle tylko o niej mowili?ale za jaka cene.. dziewczyna powinna wyleczyc kompleksy u psychologa, a nie publicznie prac swoje brud-i gacie, ktore zreszta nam pokazuje ona jest niesmaczna,kojarzy mi sie z dziwką..taka medialna dziwka co spiewa o napletkach.. wyznania brzydkiej dziwiki

Gość o ja nie moge na tej
focie jest ohydna,mało nie rzygłam.Jakbym wyglądała tak jak ona to nawet gdybym miała ogromny talnet,nie pokazywałabym się w TV no i nie robiłabym sobie zdjęć z takiego bliska :O to sie nazywa nie mieć kompleksów

Gość I****
TO CO ONA ROBI JEST POPROSTU NIESMACZNE.

Gość joanna73e
ona jest jak niesmaczna stara bułka

Gość to nie sluchaj. nie ogladaj.

Gość fwfewqf
nie idzie nie słuchac i nie ogladac, tojest wszedzie proomowwane

przestancie na nia najezdzac:O przynajmniej nie wyglada jak plastikowa lala typu doda-takich dziewczyn jest pelno. moze nie jest klasyczna pieknoscia ale przynajmniej jest naturalna i wg mnie jej twarz jest ciekawa. nie wypowiem sie na temat jej tworczosci bo nie mam o niej pojecia