Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość E0000009

Jaką miałem akcję ostatnio, beka że ......

Polecane posty

Gość E0000009

Może i długie ale warto przeczytać bo ta historia wydarzyła sie naprawde: Wybraliśmy się z kumplami na impreze w sobote do takiego klubu gdzie schodzą się dziewczyny w przedziale wieku 25-35, raczej przeważają rozwódki po 30stce. Muzyka tam leci taka bardziej danceowa, wiecie stare hity do tanczenia, troche discopolo, jakas doda itp, taka bardziej potańcówka niż dyskoteka, tyle ze w wiekszym miescie. Oczywiscie weszlismy na wielkiej bombie, nawet piwa juz niekupywałem bo wiedziałem ze zaraz padne jak jeszcze coś łykne. Idziemy na parkiet a jako że byłem tam na tej imprezie relatywnie młody bo mam 25 lat i jestem wysoki i całkiem przystojny (po pijaku) zaraz podleciała do mnie jakaś laska, widać że grubo po 30stce i nayebana. Tancze z nia troche, wtula sie we mnie jakby chłopaka z 10 lat nie miała a całkiem miła z twarzy. Ale mówi że idzie na chwile zaraz wraca a że mi sie niechcialo czekac to sobie tancze dalej. Nie mineła minuta i jż kolejna laska sie dostawia. Co to sie z nią działo i tu zaczyna sie najlepsze. Tanczymy sobie ona już widać sie podjarała że bedzie miała młode mięsko w łóżku (miała 33 lata ale wyglądała na 28), ja tam nadal napieerrdolony ale tańcze, nawet mi wychodzi. No i laska prosi mnie zebym zamowił jej piosenke. A ja do niej "A gdzie jest DJ"? Czaicie to? Byłem tak narąbany że z 10 minut stałem i szukałem DJ'a po sali jak debil. Potem sobie stoje i szukam tego DJ'a wzrok rozmazany wiecie a ona podchodzi i w śliniacza jedzie. Trwało to chyba z 5 sekund i poszła. Wiem wiem jebało z mi mordy jak z Polmosu w Łańcucie. Poszedłem kupić gume orbit (na marne, już sie nie chciała całować), potem wracam patrze a tam zauważyłem DJ'a. Mówie ide zamówie jej piosenke Kancelarii - Zabiore Cie. O kurrrrva jak to dobrze że DJ zaczął grać "To już jest koniec - trzeba już iść" bo by mi kumple żyć nie dali a ja bym sie na drugi dzien spalił ze wstydu. A wiec podsumowanie: +/- było lizanko (ale jebało mi z ryja) - nie było jebanka (zyebauem temate) - odjebałem numer z DJ'em :D + kupa zabawy i wspomnien na drufi dzien PS. Tak tak jestem pierdddolonym mitomane wiem niechcie to nie wierzcie mam to w dupie PS2. Tak wiem ta dziewczyna miała na imie ROman i miała penisa 19 cm w półzwodzie. PS3. Tak tak wiem jestem typowy i mam sie zalogować. PS4. To na serio wszystko prawda

Gość E0000009
pewno i tak mi nie wierzycie

Gość inspirationss
ale czym ty sie podniecasz bo nie roZumiem?nie lizales sie nigdy, ze sie chwalisz?:o

Gość E0000009
lizałem się ale bym chciał wiecej z tobą

Gość E0000009
Ale na serio to nie jest mitomanstwo, jakbym chcial mitomanic to bym napisal ze ja bzyknąłem

Gość E0000009
Wiedziałem że mnie opieerdolicie za ten temat bo sami mi zazdroscicie

Gość inspirationss
No wlasnie wydaje mi sie, ze autor byl pierwszy raz na imprezie, i pierwszy raz zainteresowala sie nim jakas kobieta:o

Gość miszka29
urzekła mnie twoja historia

Gość wendueza
nie rozumiem o co ci chodzi czasami wpadne na disco, mnóstwo facetów sie na mnie napala dużo też starszych żonatych, młodych studencików - cały przedział i nie wiem czym się podniecać kurwa musisz być mega nieatrakcyjny że pierwszy raz w życiu przeżyłeś, że cie ktoś podrywa bezsens

Gość rgqebtn
ale ty popierdolony jesteś.

Gość miszka29
co w tym ciekawego? że przez 5 sek lizałeś się (przez p 5ek to muśnięcie ust) z nieznajomą pijaczyną (może to był facet) i że DJa przez 10 minut nie mogłeś znaleźć? o kurwa mać, jak fajnie ja też bym tak chciał

Gość MITOMAN
Gdybyś był najebany to nie myślałbyś o tym że ci z ryja wali....a już na pewno nie wiedziałbyś dokładnie ile laska miała lat i na ile wyglądała....marna prowokacja

Gość E0000009
WIedziałem ze to tak sie skonczy, Na F23 znalazłem zrozumienie, i chłopaki mi zazdroślili a tutaj tylko obrażacie mnie a niby to forum jest bardziej kulturalne od F23

Gość wendueza
to pisanie rczej pasuje do chłopaka 16 lat a ty masz 25 lat i jesteś w szoku, że z babką tańczyłeś, całowałeś się ? hłe hłe prawiczek jesteś ? dotykałeś kiedyś kobietę po piersiach :-D

Gość E0000009
nie jestem prawiczkiem, chcialem opisac moja przygode zeby smiesznie było na forum. F23 jest jednak lepsze forum.

Gość miszka29
jeśli uważasz że to co napisałeś jest śmieszne to nawet nie chcę wiedzieć co to jest F23

Gość E0000009
żałuj F23 to najlepsze forum na świecie

Gość E0000009
miszka nawet tam nie wchodz na F23 bo stuleje styrają cie tak ze bedziesz intelektualnym dnem

Gość wendueza
widocznie na f23 sidzą palanty bezrobotne co tu do chwalenia oczywiście, że każdy normalny facet lubi sex ale porządny zajmuje się pracą i mnożeniem pieniędzy a nie siedzeniem na forum i pisaniem ile babek wymacał po pijanemu dresiarze w tanich butach, hłe hłe

Gość miszka29
nawet nie ma tego na google, albo jest ale nie wiem które, bo wyskoczyło kilka ale to jakieś niby awaryjne i forum o2

Gość miszka29
"na f23 to nawet są zazdrośni jak ktoś zwali pod tego samego Jotpega " 10/10 :-)

Gość umcia umcia
hehehehe.. nawet sie podszywacie pod samych siebie jełopy naprawde sie nudzicie:classic_cool: ;)

Gość umcia umcia
jak ktos mi sie podoba bardzo chetnie lykam sperme :)

Gość Beeeeeeeka
Ty to palant jestes no nie ?