Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patrix

Napisałem wiersz.. co o nim myślicie...

Polecane posty

Po drugiej stronie lustra Alicja się budzi... i wkoło rozgląda Głowa strasznie boli i półmrok panuje Teraz dziwnie jej pokój wygląda A wczoraj myślała że jasnością góruje Ciężko się ruszyć gdy spętane dłonie I krzyczeć nie można gdy knebel blokuje W głowie ziarno strachu mocno teraz płonie A panika strachowi głośno wtóruje Ktoś jest w jej w pokoju, Alicja go czuje Gdzieś krawędzią umysłu wyraźnie go słyszy Chce zawołać głośno.. taśmę knebla pruje Lecz jej głos cichutki jak pisknięcie myszy Jakaś sylwetka wyłania się z cienia Z ciekawością dziewczynie sie przypatruje Miotając się mocno swe siły przecenia Wyrwać się więzom i uciec próbuje Obcy podchodzi teraz bardzo blisko Strach Alicję ogarnia dokładnie to czuje Obcy w dłoni ściska toporka stylisko A dziewczyna ze strachu mocno wymiotuje Wyrwać trzeba knebal bo dziewcze sie dusi Odchyla mocno głowę by przeczyścić usta Mocny uchwyt za włosy do wszystkiego zmusi Jednak teraz dziewczyna w apatii jest pusta Zanim ogarnięta znieczulicą śmierci.. Świat odwrócił się mocno, dokładnie na opak Widok twarzy sprawcy w umysł się wwierci I będzie wiedziała kim był jej chłopak....... Ostatnią krwi kroplą, z obcinanej dłoni.. Ostatnią iskierką rwanej świadomości.. Ostatnim trzaskiem łamanej ręki... Ostanim fragmentem odrywanej kości... Ostatnim pragnieniem tego co się bała Ostatnią sekundą jej pięknego bycia To będzie wiedziała..... I pozna sens życia.....

Gość podoba mi sie nawet
chociaz bardziej tresc niz forma przekazu. Ale jednak - calkiem, calkiem ;)

Znam ten wiersz:P,gdzieś już go czytałam:P...to nie Twój wiersz:)!,ja nawet znam autora...oj Patrix,jak można sobie tak przywłaszczyć czyjąś rzecz

Alicja mieszka w krainie czarów,a nie w pokoju:)Mówiłam Ci,że masz ją zmienić na Agniesie:)Agniesiusie,Agniesiusieńke;)

Alicja mieszka w krainie czarów,a nie w pokoju:)Mówiłam Ci,że masz ją zmienić na Agniesie:)Agniesiusie,Agniesiusieńke;)

\"...Mocny uchwyt za włosy do wszystkiego zmusi Jednak teraz dziewczyna w apatii jest pusta\" Wydaje mi się,że autor pisząc takie słowa,sam kiedyś w przeszłości dokonywał takich czynów:)-Mocny uchwyt za włosy-to może oznaczać:),że niegdyś kogoś za włosy mocno chwytał:)koleżanke z podwórka,lalkę:P...Te jakże dla niego zabawne przeżycia z dzieciństwa:)mają odzwierciedlenie w teraźniejszość.W autorze:)jest wiele agresji i zła;),z którym nie może sobie poradzić i jedyną rzeczą którą może zrobić,to napisać tak przygnębiający i makabryczny wiersz:)).

"...Mocny uchwyt za włosy do wszystkiego zmusi Jednak teraz dziewczyna w apatii jest pusta" Wydaje mi się,że autor pisząc takie słowa,sam kiedyś w przeszłości dokonywał takich czynów:)-Mocny uchwyt za włosy-to może oznaczać:),że niegdyś kogoś za włosy mocno chwytał:)koleżanke z podwórka,lalkę:P...Te jakże dla niego zabawne przeżycia z dzieciństwa:)mają odzwierciedlenie w teraźniejszość.W autorze:)jest wiele agresji i zła;),z którym nie może sobie poradzić i jedyną rzeczą którą może zrobić,to napisać tak przygnębiający i makabryczny wiersz:)).

Ale Ty dzisiaj jesteś...mało kumaty,no nie mogę:)) Zjesz sobie ślimaczka i popij jogurtem z TSM:P

Ale Ty dzisiaj jesteś...mało kumaty,no nie mogę:)) Zjesz sobie ślimaczka i popij jogurtem z TSM:P