Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przydymioona

Tabletki na bóle menstruacyjne po krótych mogę pić alkohol ?

Polecane posty

Gość przydymioona

W sobote ide na wesele a dzisiaj dostałam okres :( :( :( Załamka. Spóźniła mi się chole*a i akurat na wesele :( Zawsze mnie bardzo boli brzuch, musze kupić jakies dobre tabletki ale żebym mogła sie po nich napić kilka toastów...

Gość trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hmm to zależy od organizmu, w każdym razie jak cię bardzo będzie bolał brzuch to weź do południa jakas tabletke, a pic bedziesz wieczor i moze przez picie juz cie nie bedzie tak brzuch bolał;P ja np czasem tak mam że mam potworne bóle brzucha podczas pierwszego dnia, tak że do tego rzyganko, biegunka, słabosc totalna, wtedy po ścianach bym chodziła, ( nie przy każdym okresie tak mam) w każdym razie nawet tego samego dnia pod wieczór jest już wszystko w porządku....także nawet na impr. mogłabym pójsc, chociaż juz wtedy jestem zmeczona....no a jak mnie boli brzuch "normalnie" bez dodatkowych atrakcji to zdarzyło sie mi połknac ibuprom a jakieś piwko tego samego dnia ale dopiero po kilku godzinach....a w ogóle to polecam vegatalgin czy coś takiego sie to nazywa jak znajde to ci napisze( no chyba ze wiesz jakie to są tabletki) po nich mi najlepiej, bo jak mam te jazdy całe to kilka ibupromów nawet nic nie daje, a po nospie jest mi niedobrze jeszcze bardziej...weim ze są jakies tabletki cosinus które sie bierze przez jakis czas i rzeczywiscie pomaga maja uregulowac te bóle ale ja ich nie brałam wiec nie wiem do końca jak to z nimi jest....

Gość BEA7A
jak wezmiesz jedna czy dwie tabletki i bedziesz miała przerwe dłuzsza to mozesz pozniej pic.te tabletki co sprzedaje sie je bez recepty sa raczej słabe.jak kolezanka wczesniej wspomniała zalezy od organizmu indywidualnie.