Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeojeo

najgorszy bubel jaki pupiłem/am w internecie.......

Polecane posty

Gość jeojeo

wpisujecie Wasze doświadczenia..... co miało być suuuper, a okazało się totalnym badziewiem :-) ~~~~~~~~ Z A P R A S Z A M~~~~~~~~~ :-)

Gość top tuba i bolerko
jak jeszcze byla taka moda ... ale tba mze i nie jest zla:P al material ...

Gość mvdfol
ja nie pupuje w internecie

kupiłem sobie zajebisty.. super fajny.. ekstra tani.. zaje biscie duzy materac.. dmuchany popsul sie tej samej nocy gdy na nim spalem

Gość jeojeo
mvdfol to napisz co Kupujesz ;-P literówka się wkradła i mi p podrzuciła, a K zjadła ;-)

Gość aasd
pokrowiec na tel- tydzien uzywania, bluzka- 2 prania i juz zmechacona, radio mialo byc nowe a bylo porysowane i jeszcze dostalam neutrala!, zjebiaszczy super ekstra olejek z jakiegos badziewia co mialo opozniac porosl wlosow-buahaha idiotka dalam sie nabrac....

Gość mvdfol
ja to nie kupuje w internecie :-)

Gość jeojeo
a ten olej to może KROKOSZOWY??? coś widziałam w necie.....

Gość aasd
a no no- o to mi chodzilo

Gość jeojeo
mvdfol , a przez internet?

A ja sobie chwalę zakuy przez internet, ale zawsze staram się obejrzeć kupowaną rzecz w realu, a potem szukam takiej samej tylko tańszej w necie i nigdy się nie rozczarowałam, a na wyposażeniu łazienki dużo zaoszczędziłam :)

Gość aasd
ja jakos nie robilam jeszcxze wiekszych zakup[ow w necie a takie drobne to sie nawet nie oplaca chyba ze czegos rzeczywiscie nie ma w miescie albo jest sie takim leniem ze sie woli doplacic za przesylke ;) ale ostatnio bylo takie sliczne akwarium 63l za 150 z przesylka juz, ze az mnie sciska ze nie wzielam;p

Gość Miecz Emo klesa
Miecz samurajski za 60 PLN :D NIe spodziewałem się za tą cenę prawdziwego miecza, ale miał mieć na pochwiie (saya) wymalowane wzory i miał mieć hartowaną stal. Miała to być pięknie wykonana replika. Okazał się bazarowy bubel. Klinga wypaćkana klejem lub zywicą, zamiast malunków na pochwie badziewiarskie naklejki, a stalowe ostrze mogłem sobie owinąć jedną ręką do okoła drugiej :)

Gość aasd
o to tak samo ja kupilam teoretycznie nowa bransoletke chlopakowi- tylko ciekawe czemu byla poscierana?? bylam 70zl w plecy bo musialam i tak przejsc sie do sklepu i kupic nowa ;)

Gość jeojeo
no prosze, kto co jeszcze dopisze?

Gość T-shirt
na drugi dzien zrobila sie dziura oraz bluzke, zupelnie inna niz na stronie, odpisali, ze 'przepraszaja ale tamtej juz nie bylo' :D

Gość jejejef
rany ale numery tu czytam, a ja jakoś wsio OK kupuję.... ludzie gdzie wy to kupujecie w Chinach????

patelnia na jajka z wzorem serduszka- jajko sadzone miało być w kształcie serca. Nie doczytałam, że patela miała średnicę 4 cm...

Gość Pani zona
ja kupiłam kozaki zaraz po otworzeniu paczki stwierdziłam ze są zle sklejone odesłałam i w 3 dni zwrócono mi kase za nie takze nie ma problema ;)

Gość a ja kupiłam nasiona
miały wykielkować po 2-3 tygodniach,a dzisiaj mija 2 miesiące i dalej siedzą w ziemi,chyba je wyrzucę

Gość jeojeo
nie wyrzucaj, odstaw w ciepłe miejsce ew. przyryj workiem z dziurkami wykiełkują....................... chyba

Gość -------------------
-------------------