Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeojeo

najgorszy bubel jaki pupiłem/am w internecie.......

Polecane posty

Gość jeojeo
DOBRY WIECZÓR......

Gość DOBRY WIECZÓR......

Gość ppppppppppppppppppppp
super mini, zajeb...y odkurzaczyk nas usb do kalwiatury laptopa z diodką led i wymiennymi koncowkami.. i wiecie co? rzeczywiscie bzyczal, swiecil , mial wymienne koncowki... tylko nie odkurzal..kurde

Gość bjusciki
bluzki oczywisci chodzi o ich material

Tunika ciążowa, z opisu "miała starczyć do końca ciąży", a okazało się, że jest to zwykła tunika dla szczupłej dziewczyny w rozm. S, na dodatek ekspres z tyłu :( Ale najważniejsze, że droga nie była :)

Gość jeo jeo
jak świateczne buble??????

Gość jeojeo
uppuppp

Gość purtała
a ja kupiłem nowy odkurzacz na internecie i jestem zadowolony

Gość fghij
Buty na allegro, koszt razem z wysylka-150zl. Wiosna pochodzilam miesiac, jesienia po kilku tygodniach pekla podeszwana srodku obu butow..... Nie chce ich reklamowac,bo juz mi sie nie podobaja, a jesli znow wysla te same buty na dwa miesiace chodzenia to ja dziekuje.

Gość jolka kakaka
Męza-poznałam go przez internet- "miłość" od pierwszego kliknięcia, ślub po 7 miesiącach znajomości-a teraz ? Len,nierób, brudas i zarłok:(:O:O:O

Gość jeojeo
jolka kakaka uuuuppppsssssss....... współczuję, albo spróbuj go reklamować ;-P

Gość gdfrfdfrg
upup

Gość elektryczna miotła
ktora zepsuła mi sie po tygodniu, ale chyba droga nie byla. Zestaw garnkow - byly bardzo tanie, potrzebowałam czegos na gwałt do nowo wynajętego mieszkania. Patelnia mi sie odkształcila przy pierwszym smazeniu - byla owalnia. Garni walily niemilosiernie jak się w nich gotowało.

Gość pety leżą
kupiłam balerinki `super` firmy atmosphere. szkoda, że nie napisali, że są jednorazowego (autentycznie) użytku! założyłam ja na 2 godziny, po 2 odkleiła się podeszwa... żenada:O i torebka, która zaczęła się rozpruwać po 2 miesiącach ( w ciągu, których miałam ją może z 5 razy)

Jolka kakaka wygrała. Zakupy robię tak: Szukam odpowiedniej rzeczy w sklepie, męczę sprzedawcę, czasem fotografuję wyrób. A potrem szukam w sieci. Raczej dobrze wychodzę.

Gość elektryczna miotła
ja jeszcze kupilam torebke, po mieiscu byla do wyrzucenia :)

Gość jeojeo
a ja kupuję, kupuję i nie bubluję........

Gość a znajomy co jest w UK
kupił sobie buty do garniaka, które się rozwaliły jak chciał je troche rozchodzić po mieszkaniu. Okazało się, że te buty nie były do chodzenia ale dla nieboszczyków jako atrapa/ozdoba.. heh...za słabo znał angielski

Gość tego tego tamtego
dobre.... buty dla zimnych

Gość upupupol
ten tego tamtego

Gość Podonszenie
Podnoszę temat, bo warto :-)

Hmmm, na pewno buty, słodkie balerinki, kosztowały na all 50 zeta plus wysyłka, ostatnio na bazarku ujrzałam je za 20 zł :-O W dodatku okazały się za małe. Spódnica, która na zdjęciu wyglądała super - w realu pełna obłażących nitek i fatalnie wykonczona. Płaszcz - w rzeczywistości "wełna" wyglądałą tak że można przez nią mąkę przesiewać. Spodnie narciarskie - zamówiłam granatowe - dostałam mega strażackie czerwone:-O

torebka - wg.opisu duza torba skorzana,wygodna do szkoly,do noszenia ksiazek itd. Okazalo sie,ze to mala torebeczka bardziej odpowiednia na do sukienki wizytowej:)

Gość 23 goda 31 zębów + 4 osemki
bluzka w kolorze zajebiscie rozowym okazala sie sprano-czerwona i nie pierwszej swiezosci. kupilam sperfumy i balsam okazal sie przeterminoany o 4 lata. nic sprzedajaca nie napisala,ze po terminie. ale moja wina. jak kupujecie drogie kosmetyki od kogos to kazcie dac numer serii i sprawdzcie to na cosmeticwizard i sie okaze czy po terminie,czy nie. pzdr