Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomoccyyyyy

Jajniki i okres.......Bać się?

Polecane posty

Gość Pomoccyyyyy

Witam Mam wielki problem z jajnikami i moim okresem...biorę tabletki antykoncepcyjne ,co opakowanie powinno się robić przerwę na siedem dni i na osmy dzień bierze się tabletkę u mnie okres pojawił się dopiero w 6 dzień przerwy....dwa dni okresu to wydaje mi się mało..co wy o tym sądzicie...i do tego mam straszne bóle jajników lewy i prawy...taki ból jak by ktoś mi je tam ściskał bardzo mocno na pare sekund i znika jakby nic mi nie było. Może mi ktoś doradzić czy mam się bać i iść do lekarza? I czy to może być coś groźnego czy wymyslam? Chce jeszcze dodać ,że nie kocham się...i tabletki te same biorę od roku wiec to nic z tabletkami nie powinno być

Gość Pomoccyyyyy
Jak teraz nie mam ochoty na seks to nie bede sie kochac a jak mi sie ze chce to wole byc zabezpieczona niż osoby ktore wola sie nie faszerowac a pozniej maja bobsayy.......po to !!

Gość Pomoccyyyyy
Nie kazdy zwiazek od tego zacznijmy polega tylko na seksie...

nikt tutaj nie twierdzi ze kazdy zwiazek polega na esxie glownie ale skoro w Twoim przypadku tak nie jest to proponuje nie faszerowac sie tym ciagle ;/

Gość to nie chodzi o to czy
związek polega na seksie czy nie - ale o to że nie ma sensu sie faszerowac pixami jeśli nie ma potrzeby. A odnosnie meritum pytania - powinnas wziąśc tabletkę 8 dnia, mimo że okres zaczął ci się 6, z bólami jajników koniecznie i szybko zgłoś się do gina na usg.

a jeszcze jedno - brak ochoty na seks to pewnie też skutek uboczny brania pigulek. Ja np dlatego z nich zrezygnowałam... są inne metody...

Gość Pomoccyyyyy
To nie jestes zaden skutek tylko mam przerwe w zwiazku...i dlatego sie nie kocham....a dlaczego briore tabletki bo to jest lepsze niz...branie tabletek pozniej przerwa kolo 3 tyg pozniej znowu branie..to gorzej zaszkodzi niz nie branie tych tabletek.

Gość Pomoccyyyyy
A tak niee musicie zadawac inne pytania niz odpowiadąć na nurtujące pytania...no chyba ,że to pytania związane z tematem a nie doradzanie co robić a co nie

przeciez dostalaś odpowiedź więc o co sie burzysz? :O

Gość het kofschip
ok, ODPOWIEDZ: BAC SIE!!!