Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajka_23

pytanie o ALLEGRO - sprzedaż

Polecane posty

Gość zapytajka_23

Jestem ogólnie ciemna w tym sprawach, więc pytam. Jakiś czas temu postanowiłam sprawdzić jak to jest i wystawiłam przedmiot na allegro - nie sprzedałam go jednak. Wchodzę teraz na swoje konto a tam przeszło 6 zł na minusie. O co chodzi? Czy za to jedno wystawienie jestem tyle dłużna? Czy rosną jakieś procenty od tego? To znaczy, że jeśli nie sprzedam przedmiotu to i tak płacę za jego wystawienie? Proszę o info i pozdrawiam.

Gość zapytajka_23
pomóżcie......

Gość allegrowicz...
placisz za kazde wystawienie przedniotu.ile mial kosztowac ten przedmiot wystawiony przez ciebie i co to bylo?

Gość aasd
samo wystawienie jest dosc tanie =zalezy od opcji jakie wybierzesz i ile zdjec wrzucisz- ale to wszystko pisze przy wystawieniu aukcji wiec watpie zebys to pominela;/ za sprzedaz placsz 4% od ceny za jaka sprzedalas-inaczej jest przy nieruchomosciach i motoryzajci chyba

Gość zapytajka_23
koło 50zł - to była sukienka. zdjęcie jedno wrzuciłam takie malutkie i żadnych dodatkowych opcji nie wybierałam. trochę drogo wyszło :/ czyli jeśli nie sprzedam to i tak płacę te 4 %?? dzięki za odp 👄

Gość zapytajka_23
a czy rosną od tego jakieś procenty jeśli od razu się nie zapłaci?? ;)

Gość aasd
nie no tylko za sprzedaz. moze wzielas opcje zeby byl bardziej widoczne itd? bo tak to mozna i 100 za wystawienie zaplacic- powinnas spojrzec ile placilas za wystawienie przedmiotu. jesli nie sprzedaz nie placisz 4% ale placisz nadal za samo wystawienie

Gość zapytajka_23
aha już rozumiem. tylko wysokość ceny mnie dziwi, bo nie brałam ZADNYCH dodatkowych opcji.. no nic - chyba na tym zakończę moją zabawę z allegro :P Dzięki wielkie za cierpliwość i odpowiedzi :*