Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BOJE sie 20lat

Czy to móże byc ciąża????

Polecane posty

Gość BOJE sie 20lat

Hej..... Mam od kilku dni strasznie obfity śulz a nie mam okresu spóznia mi sie już od 7dni!!! co to może byc???? Pomórzcie!!!!

Gość a o teście ciążowym myślałaś

Gość BOJE sie 20lat
Boje sie go zrobic??? a bez testu możecie cos poradzic... tak zebym mogła sie przygotowac

a coś wiecej napisz. Kiesy stosunek. Jak moglo dojsc do zaplodnienia. Masz jeszcze jakies objawy? Bo tak narazie to nic poza : "zrob test" nie powiem.

Na objawy ciazy nie ma reguly, zwlaszcza jesli chodzi o tak (ewentualnie) wczesna ciaze... ypowym objawem jest bol piersi( ale nei zawsze ) i klucie w podbrzuszu ale te klucie tez jest podobne do tego wystepujacego przezd miesiaczka... kup test i zobaczysz... po co sie stresowac bez sensu i moze niepotrzebnie...

Gość BOJE sie 20lat
nie pamietam kiedy moglo dojsc do tego... Objawy;w glowie mi sie kreci,brzuch mnie boli jak w 3dzien okresu od ponad3tygodni jest mi nie dobrze,piersi mnie swedza...i odchudzam sie i nic nie moge zrzucic????

To kiepsko, że nie pamietasz. Swędzenie piersi, ból brzucha jak przed/w czasie miesiaczki to są objawy wczesnej ciązy. Radze zrobić test, bo nikt Ci tutaj nie powie, że z pewnoscia jestes/nie jestes w ciąży. Im szybciej to zrobisz tym lepiej, bo powinnas zaczac o siebie dbac.

Objawy ktore opisujesz moga byc zarowno ciazowe jak i przedmiesiaczkowe. takze my ci nic nie poradzimy. musisz wykonac test lub zrobic badanie krwi na Bete---jedyne mozliwosci by dowiedziec sie czy jestes w ciazy.

Gość BOJE sie 20lat
A co to jest te badanie krwi na bete????

Beta Hcg to jest hormon ciazowy. musisz zglosic sie na pobrania krwi i tam wychodza ci odpowiednie walory swiadczace o tym, czy jestes w ciazy czy nie.

Gość BOJE sie 20lat
aha.... Wielkie dzieki....