Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziulkaaa2104

Radość z życia

Polecane posty

Witam!mam pytanie:co robicie żeby mieć lepszy humor kazdego dnia?Ja kiedy rano sie budze nie chce mi sie wstac, gdy pomysle ze czeka mnie kolejny \"taki sam\"dzien!Może macie jakies sprawdzone domowe sposoby?jakies herbatki,witaminy itp?

Gość sdfvsdvb
Włącz dość głośno piosenke Whitney Houston - I will always love you, mi serio pomaga ;)

Gość tupot bialych mew
Ja musze wstawac o 5.30 do pracy - jezdze na siodma... mobilizuje mnie wylacznie mysl o wyplacie i to, ze w sumie ta praca jest fajna:)

Gość tupot bialych mew
Pije non stop rozne ziolka, melisy, nie melisy, cuda wianki, herbatki malinowe, lykam magnez, tran i witamine C, ale i tak - naprawde - rano mobilizuje mnie glownie mysl o przyplywie pieniedzy i o tym, ze jak nie pojade, to mnie wyleja i bede bezrobotna - a to by bylo straszne, chyba bym sie - z nudow i rozpaczy - powiesila...

hmm..przechodzilam rozne okresy w zyciu...lepsze i mniej kolorowe... ale w sumie najbardziej mobilizuje mnie do zycia jakies dzialnie i satysfakcja. aktualnie takie uczucia wzbudzaja we mnie dwie rzeczy: kurs na prawo jazdy- uwielbiam jazdy z moim instruktorem, przezabawny koles, za kolkiem czuje sie swietnie. oraz praca z dziecmi, jestem instruktorem szermierki, nie dostaje za to wynagrodzenia, ale praca z dziecmi..ich usmiechy, radosc, lzy porazki, pierwsze wygrane turnieje... przepiekne uczucia! po prostu warto sobie znalezc w zyciu cos, dla czego warto rano wstawac...