Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolezanki do trojkata

PSYCHOLOG

Polecane posty

Witam was wszystkich!Mam pytanie chcialabym przyjmowac w swoim domu osoby z problemami psychologicznymi najbardziej dzieci.Studiuje psychologie ale jeszcze do konca troche czasu zostalo wiec nie mam jeszcze dyplomu czy jest to mozliwe i czy wogole mozna oglosic sie w gazecie i najlepiej jak zatytuowac?Czy poprostu jest to nielegalne bo chcialam za to brac kase-ile kto mi da jest mi ciezko i naprawde tego potrzebuje!Pozdrawiam.

Gość masfdgf
Najpierw skończ studia. To co chcesz zrobić jest nieetyczne :O

Gość 222
Ty chcesz sie bawic w terapie nieskonczywszy studiow? Dziewczyno, troche pokory do tego zawodu. Ja pracuje juz (a raczej dopiero) 5 lat jako psycholog dzieciecy, ale na wlasna praktyke (bez superwizji i wsparcia innych pomagaczy) nie odwazylabym sie bawic w psychoterapie. Zreszta to chyba nawet nielegalne by bez skonczenia psychoterapii probowac to robic.

Nie to ze ja sie chce bawic mam 10-letniego syna ktory wpadl mi w fobie szkolna chodzilam do wielu znanych mi psychologow i gdybym nie ja sama sie za to nie zabrala dzisiaj moze bym go stracila chcialabym pomoc w ten sposob innym dzieciom ktorzy tez potrzebuja wsparcia.

Gość ty jesteś taka durna
czy tylko udajesz? To, co chcesz zrobić jest bezprawne:O

Gość goldaione
Jak brakuje ci kasy to zostan prostytutka---