Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjkw9j

Tak sobie myślę...Jak gwiazdy to robią że mają takie idealne zęby?

Polecane posty

Gość kjkw9j

Mam na myśli polskie gwiazdy,ostatnio zwróciłam na to uwagę jak oglądałam "Ranking".Przecież żeby mieć piękne zęby trzeba o nie dbać od dziecka,a która z nich wiedziała że będzie gwiazdą i już na przyszłość AŻ tak dbała o zęby,że dziś są takie efekty.A nawet jak ma się duzo kasy to chyba chirurg nie zrobi z zębów które pozostawiaja wiele do życzenia ideału

Gość anx
A te takie nakldai na zeby? Jak one sie nazywaja?

Gość kjkw9j
Chyba licówki.Ale jak to jest że np żadna nie ma przerwy miedzy zębami i w ogóle one są całkiem idealne,nie za małe,nie za duze...I wszystkie równe

Gość anx
licowki wlasnie, mozesz nimi ukryc szpary miedzy zebami

Gość a ile kosztują
bo ja mam szpary😭

Gość kjkw9j
Szpar akurat nie mam,ale np mam tak,że górne jedynki mam dłuższe niż reszte zębów.A one wszystkie mają równiutkie.Chyba że se spiłowały

Gość wierzcie mi jak sie ma kase
to takie rzeczy to pestka. bo np. z figurą już cieżej, bo jak ma sie nawet kupe kasy, to zeby schudnac zawsze potrzeba chocny minimum silnej woli i konsekwencji, a zeby to rach ciach i jest.

Gość kjkw9j
Chciałabym,żeby mnie było stać na idealny uśmiech :( Co do odchudzania to też jest masa zabiegów:liposukcja,ujędrnianie,zabiegi wodne,masaże no i drogie kosmetyki.Poza tym jak sie ma kasę i można sobie pozwolić na drogie jedzenie to chyba łatwo schudnąć,wystarczy sobie poczytać jakie diety polecają w pierwszej lepszej gazecie,kogo na to stać

Gość a czy jest jakiś inny
sposób wyprostowania zebów nz aparat?Bo widziałam w jakiejs gazecie metamorfozę czytelniczki która trwała kilka dni a potem juz miała proste.Oczywiście na początku nie była aż tak bardzo krzywe

Gość efsdfsfdf
kjkw..... masz 100% racji co do diet....dietki w gazetkach itd mnie tez nei stac na to...codziennie lososie itd...warzywka owoce itp...kartofle sa tansze, kajzerka czy zupka chinska..niestety taka prawda przynajmiej u mnie...zdrowe jedzenie i przyzadzanie dietetycznych przysmakow odpada ze wzlgedu na kase a raczej jej brak..

Gość eureka eureka
Najszybciej wprawic implanty wtedy masz takie zęby jak chcesz, naturalne możesz też jakoś korygowac i wybielac. Jak się ma kasę to przwie wszystko jest możliwe....wystarczy spojrzec na Michaela J który nawet zrobił się biały no i nasza rodowita Minge która w wieku 40stu kilku lat ma gładszą twarz niż Magda Mołek....

Gość sdgsdgsd
Oj z ta gladkoscia cery minge to sie nie zgodze hahaha. Kiedys na pudlu bylo jej zdjecie na ktorym miala jakeis dziury na skorze.

Gość efsdfsfdf
minge wyglada jak transwestyta ;/ przesada we wszystkim makojarzu, solarium, wlosach...jak typowy tranzystor

Gość dzej zi
Wszystkie gwiazdy maja zrobione zeby za grube pieniadze. Zauwazcie, ze wszyscy maja ten sam odcien bieli. Nakladaja na zeby jakies nakladki, a pod spodem maja swoje zeby. Zauwazcie, ze doda sobie ostatnio zrobila to samo.