Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dthjk

dziewczyny pomóżcie

Polecane posty

Gość dthjk
jaka wyedukowana... nie nie to napewno nie to...

Gość pierdoła stara
raczej torbiel to nie jest predzej cysta tu jest o torbieli http://209.85.135.104/search?q=cache:4lf05KFoMu8J:www.kobiece.choroby.biz/Cysta+cysta+wargi+sromowe&hl=pl&ct=clnk&cd=1&gl=pl&client=firefox-a a to o czym pisałam wczesniej ze boli too to ropień gruczołu Bartholina http://209.85.135.104/search?q=cache:eJBybVm7FEMJ:www.forumginekologiczne.pl/forum/vt,48,237,7826+gruczole+Bartholina.&hl=pl&ct=clnk&cd=1&gl=pl&client=firefox-a spadam spac papap

Gość pierdoła stara
mango dobrze mowisz z tym gruczołem :) straszna choroba :) co by nie było jednak idz do lekarza nie badz pierdoła jak ja :)

Gość mango z bango
wyedukowana bo pare lat nauk nie poszlo na marne:) i podejrzewam ślonce ze to wlasnie to:)

Gość pierdoła stara
no ja ide spac i czekam autorko na relacje od lekarza :) koniecznie napisz co powiedział bo jak nie tak to i sama sie moze w koncu wybore :)

Gość mango z bango
stara pierdola powinnas, kobiety zbyt czesto lekcewaza takie rzeczy. ciagle za pozno chodzimy do lekarza, za pozno bo albo czasu brak albo wolimy o tym zapomniec bo o czym sie nie mowi tego nie ma:) a potem kobiety umieraja na stolach opercyjnych bo taka np cysta na jajniku pekla.

Gość dthjk
jak teraz dotukam to w jednym miejscu to boli eh

Gość jolcia1965
to może być nawet owrzodzenie

Gość pierdoła stara
w takim razie idz do lekarza :)

Gość dthjk
to ja, ta gulka zniknęla...hmm mialam isc za pare dni do ginekologa ale jak zniknęło to jak ja mu powiem co to bylo bo nie umiem do konca tego opisac

To może być zapalenie gruczołu Bartholina- miałam to samo ale po dwóch dniach samo zniknęło. Idź do ginekologa jeśli nie znika.

Gość dthjk
boshe... przeciez napisalam ze zniknelo...

Gość ignes
cysta bartoliniego. Dziś się dowiedziałam dokładnie. "hodowałam" tego guzka z 8 lat, bo strach mnie paraliżował, aby to usunąć, ale mój obecny lekarz po prostu zdecydował, że usuwamy i kropka. To jakby taki balonik pod skórą (u mnie raczej balon o kształcie i rozmiarze śliwki węgierki niestety), nie widać go, bo jest zbyt głęboko, coś jakby kleszcz, bo wyczuwam, gdzie się zaczyna, tzn którędy wpływa do niego wydzielina. Nie boli. Natomiast boli, gdy uprawiam seks, bo przez to pomniejsza mi się wejście do pochwy. Po tym co tu Dziewczyny opisywałyście, jak Wam to usuwali, to już mnie ciarki nachodzą... ale cóż, mus to mus....