Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helppppppppppppppppppppppp

3 dni ! pomóżcie !

Polecane posty

Witam, Majac 3 dni wolnego jaki wyjazd i gdzie mozna zaplanowac? Myslalam o Paryzu, Wlochach ale sam dojazd samochodem to jest katorga i nie warte swieczki bo za dlugo... Moze Słowacja - gorace źródła? A może ktos ma inny pomysl? Jakies ciekawe miejsca, moze w Polsce ?(Zakopane i okolice odpadaja bo niedawno bylem). Prosze pomozcie.

a tak na marginesie dodam że warta świeczki jest tylko moja piśka

Gość sdaad
wg mnie na taki krótki czas zagranica odpada. szkoda czasu na dojazd i po powrocie będziesz bardziej zmęczony niż wypoczęty :)

Gość helpppppppppppppppppppp
Mazury? OOO w sumie dobry pomysl.... A znasz moze kwatery na mazurach ktore mozna polecic ? Nie jakies wypasne ale takie bez "grzyba", co zdarzylo mi sie spotkac niejednokrotnie szukajac kwatery w Zakopanem:/

Gość taakkpomysl na 6
na mazury w takie zimno ????co ta mmozna robic?chyba siedziec w tych drewnianych domkach i marznac

Gość fhsfdhf
ja bylam na mazurach w jarwornie czy cos takiego, mieszkalam w takim pensjonacie, lany i zadbany, obok zaraz jezioro jaworsko czy jakos tak i obok zaraz olsztyn, kort do tenisa, bierznia, skocznie, piekny par, rewelacja!!, na dole klub, ale mysle ze tam tylko jak jest cieplo

Gość taka pogoda i
mazury :O jak nic bilety lotnicze i wybrzeże włoch