Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaabbbbbbbbbbb

Jadłospis roczniaka

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaaabbbbbbbbbbb

Jak to wygląda u was? Czy podajecie już normalne obiady, takie jakie jecie wy? na co zwracacie uwagę, czego unikacie?

Gość madziainiki
Moj synek ma roczek podaje mu nasze obiady po malutku tylko przed doprawieniem tylko lekko osolone, je kanapeczki z osełką iekologiczna wędlinką, czasem paróweczki, biały serek z jogurtem naturalnym, jajecznice na parze. Nie daje mu nic smażonego na oleju tylko na prawdziwym masełku z wodą jak już.

Gość mama marcela
Nasz Marcelek jest wielkim smakoszem różnych kaszek wiec prawie cały dzień kręci się wokół nich,a na obiadki to różne zupki zjada takie ugotowane w domu lub ze słoiczków ,ale nie umiem go odzwyczaić od deserków gerbera,jak chcę mu dać zwykłe tarte jabłuszko to nie zje tylko wypluwa ale jak dam to ze słoiczka to całe zje i woła jeszcze-taki to mały pożeracz deserków:)

Gość Jessy27
mój ma 14 miesięcy, je wszystko tylko mniej przyprawione, zupki dla niego też jeszcze gotuje, słoiki odstawilam. Nie daje mu potraw z magi, szcztucznych sosów , kostek rosołowych, soki naturalne, żadnych słodyczy jedynie biszkopty, herbatniki, je dużo owoców, codziennieprzynajmniej ze 2 banany, jabłko, do niedawna brzoskwinie, lubi tez cytrusy ale to z umiarem dostaje. Codziennie wypija raz mleko i raz kaszkę między posilkami. Ryby, mieso, wedliny bez konserwantow, ser biały, żolty, parówki dla dzieci, kasze, makarony, no wszystko w sumie, miod , dzem własnej roboty.Jest taki szczuplutki że nie wiem gdzie on to mieści.

Gość tesla girl
U nas na obiadek to głównie jakiś słoiczek z menu smakosza, bo Ewa najchętniej słoiczki jada. Śniadanko to kaszka, na deser czasami daję jakiś owoc albo misiowy jogurcik, kolacja to czasami twarożek, czasami też kaszka.