Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ashanty25

matka w hiszpani i nie bierze odpowiedzialnosci za dziecko

Polecane posty

Gość ashanty25

jestem swiadkim jak matka wyjechała14 miesiecy temu i nie bierze odpowiedzialnosci za dzieco facet z ktorym ona te dziecko zostawił załamał sie psychicznie bo oprucz dziecka zostawiła mu dług w banku na 50 tys a ona zyje tam w dobytku i nie chce nawet przesłac kasy na jedzenie bo jej mysleniem bedzie on utrzymywał swoja nowa oblubienice jedynym pieniazkam ktore przesyła to 160zł na niby dziecka potrzeby typu ksiazki buty kosmetyli bo te dziecko ma juz 14 lat i ma swoje potrzeby a zwłaszcza ze była rozpieszczona i na wszystko jej pozwalano po załamaniu sie ojca dziecko zostało troszke zaniedbane zaczeło pic palic gdy on poznał swa oblubienice jego swiat stał sie inny przestał pic i wzioł sie w garsc jego dziewczyna daje mu rady choc jes młotrza a probuje te dziecko pchnac na dobra droge by przestała balowa pic i zucac sie na ojca bo taki był sytuacje gdy ona na ojca rence podnosiła i wyzywała go ze co to za ojciec co nie pozwala jej własnie pic balowa był obrzucany obelgami oprucz tego to córeczka ma kontakt z matka i tamta jeszcze buntuje córke by tak robiła ojcu i by on nie mugł sobie na nowo ułozyc zycia za azdym razem ona dzwoniac i rozmawiajac z byłym konkubinem smieje sie jemu w słuchawke ze to dobrze ze ma długi i ze nie ma zamiaru córki wziasc do siebie i ze córi to zachowanie to normalne bo ona jest w takim wieku ale sama na własnej skuze nie chce sie przekonac nie dawno dzwoniła i chce wziasc córke do hiszpani ale ja sadze ze chce zabrac córke i nie oddac bo wie ze ojciec chce pozwac ja o alimenty a ze jet tam zameldowana ma obywatelstwo to bedzie płacic alimenty takie ja sa tam nie wie on co ma zrobic jak byscie mieli znajomego radce prawnego prosze pomuszcie mu w tej sytuacji co ma robic

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować