Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość lelumpolelum...

problem z facetem POMOZCIE!!!!

Polecane posty

Gość lelumpolelum...

Sluchajcie co ja mam o tym myslec?Spotykam się z facetem od 4 miesiecy, od okolo 1,5 uprawiamy seks, z tym, ze nie codziennie, bo widujemy sie 2 razy w tygodniu.I tez nie zawsze nasze spotkania koncza sie seksem.Facet ma 33 lata, jest na mnie napalony, mial przede mna 3 partnerki, ogolnie lubi seks bardziej ode mnie.Chodzi o to, ze jeszcze nigdy nie piescil moich miejsc intymnych ustami, dotyka mnie tam dlonia i na tym sie konczy.Dodam, ze w sprawach seksu jest dosyc niesmiaty, tzn nie mowi czego pragnie itd.Nasz seks jest raczej prosty.Jezeli chodzi o mnie, to od samego poczatku pieszcze go oralnie. Nie chodzi juz nawet o to, ze bardzo tego pragne, bo moge zyc i bez tego.Ale poprostu nurtuje mnie ten fakt, zaczynam myslec, ze moze brzydzi sie mnie.W koncu piszecie, ze wiekszosc facetow za tym przepada, nie rozumiem, dlaczego on nie.Nie jestem zaniedbana.Myje sie i depiluje, wiec nie w tym problem. Jest teraz na delegacji i nie widzielismy sie ponad tydzien.Zaczelismy wysylac sobie troche pikantne smsy.W jednym napisalam mu, ze nie moge doczekac sie kiedy go zobacze, i ze wyobrazam sobie jak mnie tam piesci i ze bardzo to lubie itd...A on pisze tylko o wkladaniu!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować