Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LeśnySłodziaczek

Kto sie zna na telewizorach? Czy ten jest ok?

Polecane posty

Gość dzej zi
philips to badziewie nie kupuj bo po roku ci się popsuje ten szajs Ale bzdury. Philips jest znacznie lepsza firma od Samsunga, tylko ma drozsze telewizoey i ludzi nie stac:O

Gość karoolek
te wszystkie dziadostwa kupuje sie na oko , czyli jaki obraz podoba ci sie w sklepie najbardziej ten tv lcd kupujesz , kaz zatem sobie podłaczyc te które cie interesują i porównaj ich obraz , patrz też na firmę , ale na nic wiecej dane techniczne podawane to czysty czasem, pic

Gość CZŁOWIEK WSCHODU
heloaaa0- philps ma najwiecej patantów na kuli ziemskiej wiec nei obrazaj tej firmy bardzo cie prosze, własciwie wiekszosc tanszyc talewizorów takich 1,5-3 tysiace sa porównywlne jakosciowo firma jest naprawde drugorzedna

"..chociaz Samsung ma zwykle czarne tv a ja mam srebrne dvd.. " typisz łomen :D nie lepiej cos na raty? a zeby bylo na kilka lat?

Gość CZŁOWIEK WSCHODU
LeśnySłodziaczek- aj bym wybrał bravie sonego

Gość heloaaa
człowieku wschodu wiem co mowie bo miałam philipsa i po ponad roku sie zrypał i już do niczego sie nie nadawał

przede wszystkim NIE KUPUJ PHILIPSA !!! straszne dziadostwo :o psuje sie bardzo szybko , szkoda nerwow i czasu. . . smialo moge polecic telewizory firmy Toshiba :D w cenie do 2000 na pewno sie jakies modele znajda :classic_cool:

Gość heloaaa
teraz mam sony i sprawuje sie bardzo dobrze :)

Gość karoolek
rodzice mają filpsa lcd juz 3 lata , mały ale gra najładniej z wszystkich jakie widzialem , w kwesti marki też trzeba uwazac ja w 1992 roku kupilem tv 27 cali z plaskim ekranem , telegazetą itd. dalem za niego o polowe mniej niz markowe w tym czasie , obraz mial jak i nadal ma ładny a nie zepsół sie ani razu , po otwarciu do srodka celem go odkurzenia wszystko jest prawie na NOKI - dziala do dzis i jak na ilosc godzin granych calkiem dobzre - franca nie chce sie zepsuc !! tak wiec ....a nazywa sie , czyli jest firmy PALADIUM

Gość CZŁOWIEK WSCHODU
heloaaa- miałęs pecha , zdarza sie , ale jakbys przejzrałą nagrody EISA to philipsa telewizory sa najbardziej utytułowane , ale te z wyzszej połki

R... A za 2 tys. nie dostanę czegoś na parę lat? :P Ogólnie to może poczekam do Gwiazdki to będę mogła sobie kupić coś lepszego :P A technika idzie tak szybko do przodu, że jak wzięłam kompa za 4,5 tys. na 10 rat to ja jeszcze raty spłacałam a komputer o tych samych parametrach był za 2 tys. :D :D

jak chcesz na pare lat to wez crt bo lcd bedziesz musiala zmienic za kilka lat :P poza tym crt sa lepsze tylko ze wiecej miejsca zajmuja :D

Gość CZŁOWIEK WSCHODU
phlips 42PFL9803 - telewizor roku juz 8 raz z rzedu łąpia nagrode

Toshiba ? Może od razu Oravy? no błagam, jak nie wiesz - nie polecaj ;) Toshiba nie robi nic dobrego ;) Znaczy działają przez 2-3 lata a potem bach :D Akurat po gwarancji :P Leśny Słodziaczek - Uwielbiam ten telewizor ;) Jest świetny .. czekam tylko na mieszkanko razem i od razu go kupujemy heh :D A ja nie mam problemu z kupnem, bo Mój Miś i tak sobie najmniejszą cenę wyliczy :p Więc my we wszystko się zaopatrzymy hehe;)

Gość CZŁOWIEK WSCHODU
a za ile checie kupic TV?

Philips nie jest taki zły zwłaszcza jeśli chodzi o serwis . Tv LCD powinien mieć : 1.długą gwarancję obejmującą wady matrycy 2.dobry serwis (lepiej te znane marki) 3.dobry obraz (brak smużenia i zniekształceń również z analogowym sygnałem) 4."dobrą opinię na interenecie" - od tego są fora interenetowe :classic_cool: najlepiej popytać na forum o TV bo siedzą tam "fanatycy"

dzej zi Do 2000zl polecam ten Samsunga LE32A551. W tym przedziale lepszego nie znajdziesz Sprawdzę go :] I Sony Bravię też :] Toshiby nie chcę, miałam video i mi się rozwaliło w pół roku, a mój Tata to nawet nie znał tej firmy :P

Gość hakuna ma tata
no nie ajk mzoan nei znać toshiby i sharpa to japonskie legendy , samsung zaczynał od ich podrabiania :(

legendy :D japonia dopeiro od niedawna ma takei dobre sprzety :P tzn od kilkunastu lat wczesniej to nie byla zadna rewelacja :D

> "Znaczy działają przez 2-3 lata a potem bach" tak działa obecnie 100% produkowanego sprzętu ;), firmy nastawiają się na ciągłą produkcję. Sypie się wszystko pralki , telefony, TV , nie problem że się psuje , problem że tak szybko i ciężko npaprawić.

Gość najbardziej zaawansowany i
Ellinka, zagadzam sie ale tym bardziej korea nie byłą dobra :)

Człowiek wschodu - teraz mogę niestety kupić tv tylko do 2 tys. (im mniej tym lepiej :P ogólnie to nastawialam się do 1500 jakiś 32"...) ale może rzezczywiście poczekam do Gwiazdki i po nowym roku kupię jakiś porządny za 4 tys. (moze jeszcze stanieją) a teraz pociągnę jeszcze na tym ich telewiorze Philipsa :P Mam nadzieję, że mi go nie zabiorą... Na raty nie chcę brać, nie chcę mieć tego na głowie. Ogólnie to chciałam się dowiedzieć najpierw czy odkupic tamten od nich :P No i się wowiedziałam... i teraz powstał dylemat :P

Gość człowiek wschodu
to pocipaj pare meisicy na tym philipsie i po nowym roku kup soebie coś konkretnego , ceny Tv ciagle spadaja

jaki tam dylemat tego uzywanego nie bierz, a jesli nie masz funduszy na cos lepszego to najpeirw uzbieraja. niestety wszystko idzie do przodu w duzym tepie i za 2 lata te obecne sprzety tanie beda do niczego :P a przynajmniej ja wychodze z zalozenia ze wole kupic cos drozszego lepszego na dluzej, sprawdzajac wczesniej prognozy w eletkonice na kolejne lata :D

Torn - Książe Ogrów - Torn, widzę, że się znasz i w ogóle ale aż tak poważnie nie traktuję zakupu telewizora :] może jakby kupowała jakiś za 10 tys. to bym najpierw miesiac posiedziała na takich forach o jakich mówisz :] Ale to tylko telewior, nie popełnie życiowego błędu ;) Człowiek wschodu - poczekam :] jakby mi zabrali to mam jeszcze 20" monitor od kompa do oglądania filmów więc przeżyje ;P