Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LCD Samsung

LCD Samsung 32 cale

Polecane posty

Gość LCD Samsung

Bardzo proszę o pomoc. Czy ktoś miał doczynienia z LCD tej firmy?Czy są dobre? A jeśli nie to jakie firmy polecacie?Sony, LG, Toshiba? Będę wdzięczna rady. Z góry dziękuję.

Gość dddddddddddddddd
moj chlopak sobie kupuje smasunga t220 hd bodajze - 22". kego kumpel ma i bardzo zadowolony. ja mam lg taki z czerwonym podswietleniem -nie pamietam modelu- kolory mogly by byc zywsze i nie jest to kwestia ustawien. teraz jakbym brala to panorame (ale bez przesady) i patrzyla tez czy da sie odchylic monitor do przodu bo czasami jak jest ciemny obraz to nic nie widac i trzeba wstawac z krzesla troche

Gość LCD Samsung
http://www.euro.com.pl/promocje.xml dokładnie o ten model mi chodzi, ten za 1599złotych. Proszę pomóżcie to bardzo ważne mąz się uparł , a ja nie znam się na tym, a nie chcę kupić bubla.

Gość LCD Samsung
aha dziękuję bardzo.Więc chyba jednak się zdecyduję na tego Samsuga.

Gość dddddddddddddddd
no to najlepiej isc do jakiegos sklepu zapytac- najlepiej ze 3 zeby nie bylo zebys u nich kupila. bo tu trzeb patrzec na plamke kontrast itd. jak sie nie znasz za duzo ci to nie powie

moj znajomy mial taki telewizor tz. samsunga, 28 cali chyba i zepsul sie 5 dni po skonczeniu się gwarancji :O:O:O zlosliwosc rzeczy martwych :O a kupiony za ponad 4000 :O (wtedy takie byly ceny tego sprzetu) :O

Gość człowiek wschodu
SHARP polecam

Gość LCD Samsung
aha rozumiem.No nic będę musiała kupić trochę w ciemno bo ja się za bardzo nie znam na elektornice.Zawsze polegałam na obsłudze sklepu i jeszcze się nie zawiodłam, ale wiadomo,że obsługa jest bardziej nastwiona na zysk niz satysfakcję klienta więc zarabiają na takich ludziach jak ja i mój mąż ale cóz poradzić.Dziękuję jeszcze raz za pomoc.

Gość LCD Samsung
ojej...to się zmartwiłam.O Sharpa nie wzięłam pod uwagę a kiedyś właśnie słyszałamże mają dobry sprzęt.

Gość polecam toshibe
mam 32 calowa z kontrastem 20 000, jasnosc 450, rozdzialka jakies 1350 na 750 chyba, calkiem niezly obraz, polecam, chlopak ma podlaczona pod niego konsole i obraz jest idealny, cena jak dobrze trafisz ok 2000zl