Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOCHAJACA INACZEJ

Jestem lesbijka...............

Polecane posty

Gość KOCHAJACA INACZEJ

Jestem lesbijka i nic na to nie poradze... Rodzina nic nie wie. Jestem zalamana, bo chcialbym wkoncu poznac jakas dziewczyne ale boje sie reakcji srodowiska..................

Gość zxcvbnmMG
NO TO MASZ PECHA... z TEGO MOZNA SIE LECZYC!!

Gość KOCHAJACA INACZEJ
nie mozna....

Gość nie powinnas sie przejmowac
jesli cujesz ze to z dziewczyna ccesz ulozyc sobie zycie to tylko i wylacznie twoj wybor!

Gość kochajaca po swojemu
Badz soba , zachowuj sie naturalnie . Z czasem ludzie sie wyluzuja i zrozumieja. Ja mieszkam na zachodzie i tutaj kazdy robi co chce (mimo ze niektorzy sa preciw , jak zwykle.. ). W dzisiejszych czasach kazdy ma prawo byc soba. Dzisiaj widzialam w metrze dwie bardzo ladne dziewczyny , widac bylo ze sa razem.. Byly dyskretne ale mialy gesty i spojrzenia czule.. nikomu to nie przeszkadzalo.. Oto stona Kobiety kobietom - tam masz porady , artykuly i ogloszenia dla les.. http://kobiety-kobietom.com/ Powodzenia !

Gość Jestem taka jak Ty
Nie załamuj się Kochanie :) Moja rodzina też nic nie wie, ale nie wstydzę się tego jaka jestem. W realu ciężko spotkać kogoś takiego jak my, może właśnie dlatego że się ukrywamy?

Gość Jezzabella
Mam ten sam problem :( Sama sie z tym pogodziłam wie o tym tylko moja przyjaciolka ktora po tylu latach przestała sie do mnie odzywac. Zakochałam sie w kobiecie i niewiem co dalej robic czy ja podrywac czy dac sobie spokuj niewiem czy jest homo :( pzatym nawet jak jest to male miasto bedzie afera rodzina sie mnie pewnie wyprze :((