Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Toska22

czy ktoś mi moze pomóc??

Polecane posty

Mam okropne bóle w kręgosłupie. Dokładniej to kość ogonowa:( Lekarz powiedział ze to normalne i ze mam ewentualnie leżeć ale jak mnie złapie stojąc to nie da sie ruszyc w żadną stronę. A jak boli to nawet jak leze to boli ratunku to dopiero 16 tydzień ciązy nie dam rady:( jest jakis sposób na takie bóle tzn czy mozna sie udac na zabieg nastawiania kręgosłupa u rehabilitanta??

nie wiem, czy bezpieczna jest taka wizyta u kręgarza, ale warto zapytać lekarza bądź farmaceuty ;) tylko ostrzegam z kolejkami i terminami, ja kiedyś czekałam 1,5 miesiąca ze skierowaniem, nie wiem jak jest prywatnie.

no niestety ale tylko lezenie... mialam to samo... nie martw sie teraz i tak nie jest tak zle ale w miare jak bedzie ci rosnal brzuszek bedzie coraz gorzej... jedyne co ci moge doradzic to staraj sie jak najwiecej lezec i sie nie forsowac za bardzo... ja mialam takie bole bo kiedys uszkodzilam kosc ogonowa i dlatego jak miednica sie rozchodzila w ciazy to mnie ta kosc ogonowa bolala... w ciazy nie da sie z tym nic zrobic... ewentualnie po porodzie... no mozesz ewentualnie na jakis masaz isc taki rozluzniajacy ale to jest rozwiazanie chwilowe i bole po jakims czasie powroca...

JA BYM SIE UDALA DO JAKIEGOS REHABILITANTA, JEST WIELE ZABIEGOW PRZYNOSZACYCH ULGE NIE TYLKO NASTAWIANIE KREGOSLUPA,MOZE MASAZE CI POMOGA ALBO COS INNEGO

dzięki pytałam sie rehailitanta czy to jets bezpieczne powiedziała ze tak ale ja jakos sie boje takiego zabiegu jednak wizja nastawiania kości jakos w ciazy mnie zniecheca ale z drugiej strony ból też zniecheca do czego kolwiek:(