Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e345qqqqqqqqqq

oblałam

Polecane posty

Gość e345qqqqqqqqqq

oblałam na łuku i miałąm 2 egzaminatorów bo jeden praktykant,byli zajebisci,ale musiałam w ten pachołek 3 stknąć??;/;/jestem zła bo łuk zawsze mi wychodził,a w dniu egzaminu i na jeździe przed nie;/;/ facet do mnie,ze za szybko jechałam i dlatego;/

Gość normalne stres i tyle
nstępnym razem będzie ok :) też 2 razy nie wyjechlam z luku :o

Gość kurcze szkodaaa
ale ktory pacholek, wewnetrzyny czy zewnetrzny....ja boje sie ze wlasnie obleje na luku, mimo ze zawsze mi wychodzi

Gość e345qqqqqqqqqq
to był mój pierwszy egzamin,przynajmniej wiem jak to jest,zdała tylko 1 os. na 16, szkoda tylko,ze nie udało mi się wyjechać na miasto

Gość e345qqqqqqqqqq
na ten 3 od str. prawej ,jak wracałam to poprostu za późno odkręciłam kierownice

ja za pierwszym razem tez nie zdalam (za II na szczescie sie udalo) bo wyjezdzajac z wordu prawie rozwalilam przod auta. uzasadnienie: ZAGROZENIE DLA BEZPIECZENSTWA, PROBA NAJECHANIA NA BARIERKE.. hahaha:)

Gość e345qqqqqqqqqq
heheh,nieźle ;D moja koleżankę oblali na tym,że egzaminator miał w ręku puszke pepsi i sobie pił i dojeźdzali do przejazdu i pyyta sie jej,gdzie powinien wyrzucic te puszke: za czy przed przejazdem,a ona,ze stresu powiedziała ,ze za,a on na nią ,ze nie mozna nic w czasie jazdy wyrzucać,ze powinien wyrzucic do kosza i oblał ją uzasadniając to,ze nie zna przepisów

nie martw sie ja dzisiaj tez nie zdlam, podobno wymusilam pierwszenstwo, eh... nastepnym razem sie uda :)

Gość kurcze szkodaaa
mi zostalo jeszcze 5 godzin do wyjezdzenia i zapisze sie dopiero na teorie :(...ile czekalas na egzamin praktyczny? ja chyba sie potne jak przyjdzie mi czekac z miesiac

Gość e345qqqqqqqqqq
wczoraj oblałam,a ustalili mi egzamin dopiero na 26.11

ja oblałam wczoraj! plac ok... ale później nie włączyłam świateł :D głupszego błędu nie mogłam zrobić! a dwa razy pytał, czy jestem gotowa wyjechać i włączyć się do ruchu :) i był całkiem sympatyczny i życzliwy... no cóż za błędy trzeba płacić :p na egzamin praktyczny po zdanej teorii czekałam ok 3 tygodnie, każdy następny ~ 6 tygodni

Gość kurcze szkodaaa
26.11?! o matko, tylko nie mow ze zdajesz w Warszawie :(

Gość e345qqqqqqqqqq
wszystkich oblewają to kolejki tez są długie ;/ do tej pory to zapomne jak samochód wyglada i miasto, w którym zdaję.Wykupię sobie ze 2 godzinki placu,ale pewnie troszkę wiecej bo jeszcze przypomniec parkowania i zawracania by pasowało.Podobno muszą do konca roku wymienic wszystkie corsy z C na D i chodzą plotki,ze dlatego tak koszą

gruby miś-> oblalas identycznie jak ja za 1 razem, hihi a myslalam ze tylko ja moge tak oblac

Gość e345qqqqqqqqqq
nie,w Warszawie nie

ja w wa-wie, okęcie, wczorajszym oblanym wyznaczali terminy w okolicach 13. listopada, ja nie mogłam się zapisać na następny termin, bo terminal nie czytał mojej karty płatniczej, a gotówki nie miałam :(

Gość kurcze szkodaaa
ja dzisiaj sobie cwiczylam parkowanie, i musze powiedziec ze wiecej problemow sprawia mi parkowanie prostopadle przodem, szczegolnie gdy jest malo miejsca. na egzaminie wolalabym dostac koperte :)

Gość kurcze szkodaaa
porazka z tymi terminami :(. gruby mis ja bede zdawala na Odlewniczej :)

Gość e345qqqqqqqqqq
strasznie duzo samochodów egz.widziałam jak jeżdżą bez swiateł,hehh ciekawe czy egzaminatorzy o tym zapominają,myslą pewnie ,ze ludzie pamietają o tym,a tu ze stresu mozna o najgłupszej rzeczy zapomniec

olympia, żeby było śmieszniej, mój najnowszy instruktor ostrzegał mnie przed tym! :D nic to, czas do kolejnego egzaminu trzeba dobrze wykorzystać i trochę podoskonalić umiejętności ;)

Gość ._.
w krakowie bylo tak, nie wiem czy jest tak dalej, ze jak sie szlo ustalac 2-gi termin to sie szlo w srode i wtedy zawsze byl szybki termin nawet nie caly tydzien, ale na pierwszy tzw laczony czekalo sie 1,5 mies albo nawet 2...

Gość daria1755
nie martw sie, ja prawko zdalam za 6 razem, za 4 wyjechalam na miasto, naluku 2 razy zburzylam slupek, raz nejechalam na linie, naucz sie na ilosc obrotow ja thylko dzieki temu wyjechalam na miasto, jak sie nauczysz jezdzic to zdasz, bo na kursach niestety ale za malo godzin jest i jak ktos nigdy nie jezdzil to ma problem jesli sie wolno uczy.

gruby mis mi moj instruktor przed egzaminem jeszcze mowil zebym nie zapomniala wlaczyc swiatel i najlepiej jak bym to zrobila juz na placu, a ja ze stresu zamiast swiatel mijania wlaczylam pozycyjne:) egzaminator pytal sie mnie 3 razy czy na pewno jestem gotowa do egzaminu... wiem ze teraz ci nie jest do smiechu ale po pewnym czasie bedziesz sie z tego smiala jak ja (chociaz dzisiaj do smiechu wybitnie mi nie jest)

Gość ._.
a u was jest tez cos takiego ze po niezaliczonym placu i tak mozecie jechac na miasto

Gość e345qqqqqqqqqq
nie,trzeba zaliczyc plac,zeby wyjechac na miasto

olympia, ja i tak nie czuję się jeszcze wystarczająco wyedukowana, by samodzielnie jeżdzić, więc już się z tego śmieję :) kupię jeszcze trochę dodatkowych godzin, trafiłam przez przypadek na świetnego instruktora, który w dziesięć godzin nauczył mnie więcej niż 2 poprzedni razem wzięci ;) podczas kursu i! bo mi nie tyle na prawku zależy, co na zdobyciu zaufania do siebie samej... będę własne dzieci wozić, muszę dobrze jeździć!

Gość ._.
za pierwszym razem oblalam plac ale egz powiedzial ze mam prawo jechac na miasto noi czy z tego prawa chce skorzystac,wiec pojechalam z tego co wiem nie proponuja tylko wtedy gdy ktos wogole nie radzi sobie na placu juz wogole,

Gość e345qqqqqqqqqq
u nas czytał regulamin,ze jeśli ktos nie zda na placu to oznacza,ze nie panuje wystarczajaco nad pojazdem i moze stwarzac zagrozenie,dlatego nie mozna wyjechac

Gość ._.
jakis nadmiar 'wogole' mi wyszedl :p