Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e345qqqqqqqqqq

oblałam

Polecane posty

._. , u nas nie proponują, a jak sama chcesz z tego prawa skorzystać, to patrzą krzywo... mój małżonek wczoraj śmiał się ze mnie, że normalnie, to umiem walczyć o swoje prawa jak lwica, a tu nic... a ja zwyczajnie zmęczona byłam, widać komputer losujący nie lubi mojego nazwiska... za pierwszym razem egzamin miałam o 6 rano, a wyczytali mnie o 8.02, wczoraj o 16. i znów jako ostatnia przed 18... pomyślałam sobie, że dla tych na 18. lepiej, jak instruktor szybciej wróci i odpuściłam!

gruby mis ja tez nie czuje sie pewna swoich mozliwosci ale jak oblalam za swiatla to bylam bardzo zla na siebie i swoja glupote:) ja sie musze na nastepny raz postarac bo maja od 3 listopada wejsc mowe auto i dzisiaj takim troszke z instruktorem jezdzilam i ciagle mi gaslo, wiec 24 musze zdac!

ja zdałam za 2gim razem! pierwszy raz oblałam na rękawie na trzecim słupku i byłam na siebie wściekła bo nigdy mi się o ten właśnie słupek zahaczyć nie zdarzyło. Za drugim razem, znowu mi coś nie wyszło więc się zatrzymałam bo nie wyobrażałam sobie żeby drugi raz za to samo oblać. Zostałam skierowana na inny tor, udało się i cała reszta też, chociaż bez przychylności ze strony egzaminatora oblałabym na pewno. W Gdańsku na praktyczny czeka się ok 1-1,5 miesiąca, na teorie jakieś 4 tygodnie. Polecam zdawanie o jak najpóźniejszej godzinie, bo egzaminatorom nie chcę się już jeździć, więc często przepuszczają- tak jak mnie :) zdawałam przed godziną 21 :P

ale jak to nowe auta? do tej pory jeżdziłam dwoma oplami 3 i 5 drzwiowym, i toyotą taką jak egzaminacyjna... no i jeszcze kilka razy opłotkami naszym ignisem i raz transportetem vw, ale nim nie lubie, jestem do niego za krótka... w sumie wszystkimi małymi samochodami jeździ się podobnie...

w \"moim\" wordzie maja byc nowe auta renault clio III wiec sie boje bo jakos nie widzi mi sie zdawac w tym samochodzie, zreszta pewnie jestem przewrazliwiona

mój pierwszy instruktor się wkurzał, że już nigdy nie kupi nowego samochodu do jazdy z kursantami, bo nie zdążył go spłacić, a juz są inne! samochody powinny być wybierane losowo, ale byłby nowy młyn :D renówką jeszcze nie jeździłam... żadną! mamy kangoo, ale nie próbowałam jeszcze ;)

Gość ._.
gruby miś,krzywo patrza? przeciez Ty za to placisz ajak masz prawo to trzeba korzystac bo to zawsze lepiej a na drugim terminie juz wiesz czego sie mniej wiecej spodziewac

Gość ._.
u nas jeszcze mikre mozna spotkac te stara oczywiscie, punto tez