Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczy otwarte

co mam zrobic? chyba zakochał sie we mnie MOJ UCZEN!!!

Polecane posty

Gość oczy otwarte

dostałam w tym roku nowa klase, tzw. "spadek" , to 4 klasa technikum, same chlopaki.... jestem mloda, ladna a oni maja po 20 lat.... wszyscy mi sie podlizuja, komplementuja itp. a jeden szczegolnie... na lekcji patrzy maslanym wzrokiem, czasem 2 razy musze powiedziec zeby zaczal np wykonywac zadanie bo on moze siedziec i tak sobie patrzyc na mnie... pod szkola zawsze mi sie klania, jak wychodze ze szkoly to tez stoi przy wyjsciu niby na przerwie. jezu..... ratujcie!!!!! dodam ze to sa jedynie przypuszczenia, nic pewnego, ale chyba musze jakos zareagowac? czy na razie tylko obserwowac go ??

Gość olać... po prostu go olać...
tak trudno się tego domyślić?

Gość oczy otwarte
nie tak łatwo to uczynić.... to są młodzi ludzie z wrazliwa psychiką, nie mozna ot tak sobie z grubej rury... poza tym musze jakos reagowac na pewne dwuznacznosci na lekcjach :)

Gość a jestes samotnaaaaa
? ;)

Gość oczy otwarte
heheh nie jestem samotna;P jak wykorzystac ten potencjał?? byle we wlasciwym kierunku ?:D

Gość głupia i marna prowokacja
za głupia na nauczycielkę, smarkula siedzi z nudów i sie dobrze bawi

Gość zenob 123
chłopak młody jak chłopak, za parę lat będzie się z tego śmiał i zwiąże się z dziewczyną z 8 lat młodszą od siebie. To taki wiek, mają burzę hormonów i zakocha się w pierwszej ładniejszej z jaką ma do czynienia.

Gość oczy otwarte
zaraz smarkula.... po prostu nie bylam nigdy w takiej sytuacji, a dzis dotarlo do mnie co jest grane:D

to traktuj go rowno ze wszystkimi- chyba z tym nie masz problemu? nie pokazuj ze zauwazylas jego zachowanie gdy trzeba badz surowa nie patrz na niego gdy nie musisz w koncu dojdzie do wniosku ze on Ci sie nie podoba ,a jego zauroczenie skonczy sie tylko na patrzeniu na Ciebie

Gość jeśli to prawda
to natychmiast powinnaś zrezygnować z zawodu,etyka zawodowa wyklucza takie dywagacje

Gość dokładnie za głupia na n-lkę

niektore odpowiedzi rozkladaja mnie na lopatki :D

No właśnie, jeśli on też Ci się podoba i o to właśnie Tobie chodzi to się z nim umów-ale po skończeniu przez niego szkoły, inaczej to Ty z niej wylecisz!! A jeśli nie o to Ci chodzi to traktuj go jak każdego innego, przecież nie będziesz sobie smarkaczem głowy zawracała.