Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MatiAguś

Jakie nowoczesne imie dla chłopczyka?

Polecane posty

Gość a mój synek będzie miał na...
imię Alwin :)

Gość a masz..
wiewiórki??heheehe."__

Gość nowa..3234
moj ma na imię Feliks.....

Gość Kaszyna89
ja mam synka 2 tygodniowego Oliviera

Gość a mi si ę podoba
FLORIAN co wy na to

Gość
Jak dla mnie Szymon( uroczy mały Szymek)..Mateusz, Medard, Hubert, Bartek, Alan.

Gość ddsasaddas
Dżejson Penis Denis Majkel Fidel dżordż Osama Chooj

przeczytałam wszystkie propozycje imion i Lucjan, Tobiasz, Jeremi, Tymoteusz, Marcel, Nikodem, Julian i Rafał to to co mnie sie najbardziej podoba :) ale jak ktos juz pisała ważne jest to w zestawieniu z nazwiskiem, zeby nie wyszły np. inicjały WC ;) albo coś w stylu Jeremi Jałówka :)

Gość Agnesien
hey:) ja tez jestem w trakcie poszukiwan imienia dla synka,do tej pory wybralam dwa Julek i Antek... Moze nie sa zbyt moderne ale maja w sobie cos fajnego, nie sadzicie? p.s.Mieszkam w Niemczech a moj maz jest Kamerunczykiem,wiec nie moge sobie pozwolic na imiona z typowo polska pisownia.

już urodziłam i maż zapisał synkowi imię Miłoszek :) jestem bardzo zadowolona a imię ustalilismy dopiro dzień przed porodem :) jaki los bywa przewrotny a miał być Rafałek albo Ksawery :) Potem Hubert a wyszedł Miłosz :) Hi Hi Hi i teraz wszyscy w naszej trzy-osobowej rodzince maja inicjały MB :)

Gość Okaaaa
co was pogieło dawać takie jakieś imiona z epoki starozytnej.??? buhahahaha popatrzcie tez na to z tej strony że dziecko może być wyśmiewany przez rówieśników w szkole i w otoczeniu i moze sie mu to na psychice odbić wiec nie radze ładne dla chłopczyka to : Max (maksiu) , Kuba (kubuś), maciek i tego typu no Kevin tez bardzo ładne ale bez przesady zeby dawać małemu Erazm albo modest bo jeszcze beda go przezywać Modest - podest.! ^^ zyjemy w XXI wieku a nie V przed naszą erą sa tez ładne a proste np. Emilka, Zosia ,Maja , i całkiem orginalne wiec sie zastanowcie czy karać dziecko takim imieniem nie z tej ziemi .?? ;> bo osobiście jak bym miała sie nazywać Modest to niewiem co bym zrobiła ale na bank jak bym dorosła to bym zmieniła ;DDD haha^^ wiec zastanowcie sie wszyscy nad wyborem.!! a raczej dobrze gadam bo mam 17 lat. i wiem co nieco na ten temat jak dzieci sa wyśmiewane za swoje imiona.. no mnie to akurat nie dotyczy bo mam ładne ;DD

Gość przyszla...
Alan Oliwier Severyn Colin Liliana Nicola Natasza

Gość WiecejHajsu
Chlopak : Romek ;D Wiesiek , zdzisiek , heniek , rysiek , Dziewczyna ; Maryna ;D Najbardziej nienawidze imiona Alan kojarzy mi sie ze stodala

Gość papcia
może BISEPTOL?? nikt takiego nie ma;P

Baltazar Gąbka :D nie no wydurniam się, a tak na serio to oboje weźcie kalendarz czy wpiszcie w googlach nowoczesne imiona męskie i razem wybierzcie to co wam się podoba.

Gość Kasira
Mnie podoba się Kornel i po prostu Dawid lub Sebastian, a Adam jest stare i okropnie wyszurane!

Gość Dawid to żydowskie
imię blee.