Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MatiAguś

Jakie nowoczesne imie dla chłopczyka?

Polecane posty

Gość // //
najlepsze imie dla chlopaka to Adam sprawdza sie juz od ponad 2000 lat

Gość // //
"s "zjadlam mniam mniam

Bo Judasz źle sie kojarzy z Biblii to np Emanuel, Samuel... Znam ludzi o takich imionach :) Sa dość oryginalne i wedlug mnie ladne :)

Gość KASANDRA000001
Weronika

Gość MatiAguś
to dajcie przyklad slowinskich imion:)))) mysle ze kazdy masz swoj gudt i wybiera jak cmu sie podoba duzo jest imion polskich akuradd nam sie nie pdobaja najlepiej jakies zagrniczne :)

Gość asdasdasdas
Denis Dżordż Majkel Neo Teo Sreo

Gość to tyle ode mnie
jak wołać na Maksymiliana? Maksiu Maksynio Maksiunio Max (rzadko wołamy) Maksymilianku (czasami) ;)

Gość to tyle ode mnie
Jeszcze mówimy do niego: Maksymku Gdybym miała jeszcze jednego syna to byłby Nikodem ;)

Rafał :D bardzo rzadko spotykane ostatnio moj córka woła Rafi - to tak modernie ;)

Gość mój pies ma na imie Leon

Gość //////
mój synuś będzie miał na imię Tadeusz (Tadi). Podoba mi się też Kajetan (Kajtuś :-) ), ale mąż nawet nie chciał o tym słyszeć

z biblijnych Jonasz - Zachariasz Jeremiasz Tymoteusz Józef Aaron Samuel Jonatan Dawid Michajasz Elizeusz Beniamin ....

Gość a daj Wienczyslaw
Alfons albo Adolf. co ci zalezy..

Gość boje_sie
Maksymilian to ładne imię, mam kolegę o tym imieniu... Wołaliśmy na niego "Maksiu" zawsze, albo po prostu Max. Ale to podobno imię meczennika i takich imion się nie daje;) Zabobony... O. Aaa. Mi się podoba imię Oskar, Olivier, Adrian i Ryan.

Mi osobiście podobają się: zwykłe: MArcin Sebastian Patryk niezwykłę(przynajmniej jak dla mnie): Fabian - Fabi , Fabiś Nikodem - Niko , Nikuś Marcel - Marcelek , Marcuś Gracjan - Gracuś mój syncio to Fabian Nikodem, ja szukałam imienia które będzie również łatwe do wymawiania w irlandi.

ja jeszcze nie wiem czy chłopiec, ale mam takie: - Ambroży - Błażej - Bartłomiej - Eryk - Gustaw - Konrad - Henryk - Ludomir - Ignacy - Mikołaj - Idzi - Szczepan

Cezary- najpiękniejsze męskie imię na świecie. Czarek, Czaruś...Zawsze planowałam tak nazwać chłopca. Na moje nieszczęście, albo i szczęście, tak się złożyło, że poznałam pewnego przystojnego Czarka, który od roku jest moi mężem. Myślimy o dziecku. Jak będzie chłopak, to niełatwo będzie z wyborem imienia, bo tylko to jedno mi się podoba.

Gość bleeeeeeeble
Mój sy ma Mateusz------------------MATI, ŁADNIE no nie

Gość MatiAguś
No Mati ładne ale tak syna nie nazwe hehe Z tych wszystkich imion najbardziej nam sie podoba Nikodem, Ryan, Oscar. Ale coraz bardziej jestesmy rzekonani do Nikodema :) (Niko)

Gość to tyle ode mnie
Nikodem - moja propozycja ;)

Gość Aaaaa jak dla dziewczynki
podoba Wam się Viviene to na pewno zagustujecie w jakimś Brajanie, Dzordżu albo Fabianie :O

Gość kordian------- ładne i niespot
ykane w polsce imie

do boje_sie A czego tu sie bac? Przeczytaj jakich ludzi charakteryzuje to imie :) Oczywiscie to nie regula. Mozna jeszcze wolac Ksymek :), ale ja nazywam poprostu Maksymilian

Gość maks to imię dla psa tłumoki
nigdy nie zrozumiem jak ludzie mogą dawać na imię maks, sara, jasiek, obrzydliwe te imiona. ty, od ambrożego i henryka lecz się, jak można tak skrzywdzić dziecko. gustaw, no kuźwa chore łby, nie powinniście mieć dzieci!