Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cycyllia

Pomocy Kobiety !

Polecane posty

Gość Cycyllia

Zacznę od Tego ze koncze pierwsze opakowanie Cilestu , praawie przez cale opakowanie miewałam krwawienia co ponoć jest normalne... Kochalam się z Chłopakiem w 7 dniu Cyklu ( brala Antybiotyki które wg. mojego lekarza nie osłabiają działania tabletek) . Lekarz bez badania powiedział ze ciąza jest niemozliwa poniewaz chronia mnie tabletki ... Teraz biorę przed ostatnia tabletkę , i z nowu zauwazyłam plamki krwi. Czy Te Plamienia moga być objawą Ciązy? Pomocy ! Licze na was dobre Dusze ...

Gość Ilza
Przecież to oczywiste, że nie ma stuprocentowej pewności, że w ciążę nie zajdziesz biorąc tabletki. Poczytaj ulotkę, to po pierwsze i idź najlepiej do lekarza jeśli się coś dzieje. Lepiej wiedzieć czy jesteś w ciąży nim połkniesz kolejną tabletkę!

Cycyllia - nie martw sie na pewno nie jestes w ciazy a plamienia moga ci nawet przydarzyc przy drugim opakowaniu.Jesli lekarz powiedzial ci ze antybiotyk nie wplywa na tabletki anty...to chyba cie nie klamal wiec nie stresuj sie:)Ja mialam teraz pierwszy krazek dopochwowy i 4 dni spoznia mi sie miesiaczka 2 testy negatywne wiec tez troche nerwowo czekam ale wierze ze nie jestem:)