Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana_Aga

Boję się męża

Polecane posty

Gość Załamana_Aga

Jestem w związku już 6 lat, mam 1 dziecko. Od kilku miesięcy mój mąż zmusza mnie do sexu. Nawet wtedy kiedy nie jestem wilgotna. Strasznie mnie to boli. Kiedy stawiam opór, bije mnie. Boję się od niego odejść. Co mam robić bardzo proszę o odpowiedź.

Gość nnapalonaaa
kup sobie żel intymny z durexa, albo odejdź od niego i basta

Gość gocza
A czy rozmawiałaś z Nim na ten temat ?

Gość może ma takie zboczenie
,ze musi bić aby odbyć stosunek i to wyszło dopiero teraz?

Gość a przed ślubem
jak było?

Gość gocza
Co do ostatniej wpoiedzi to trochę w to wątpię ...ale ??? Byc może jest ukrywającym się alkocholikiem lub ćpunem i nie panuje nad swoimi emocjami.

Gość Warkocz Komerty
Marna prowokacja :o 0/10

Jeśli on odczuje, że się go boisz, to będziesz miała stały koszmar. Zapowiedz mu, że go zostawisz, jeśli jeszcze raz Cię tknie bez Twojej zgody. Zrób też obdukcję po każdym takim pobiciu, bo inaczej w sądzie przegrasz każdą sprawę. No i współczuję Ci takiego skurw..ałego męża. Też mi damski bokser, cwaniaczek. Niech się z facetem spróbuje, a nie na kobietę rękę podnosi.

Gość gocza
Kobieto ! rób obdukcję w medycynie sądowej - to nic nie kosztuje tylko nie zapomnij i od razu zrobić ksero . Idziesz z tym na policję a oni od razu interweniują i facet jest uziemiony .Jeżeli tylko będziesz chciała to poradzisz sobie więcej wiary w siebie i odwagi .POWODZENIA.

facetpoprzejsciach ---> czy nie czujesz, że to prowokacja ? Wczytaj się w to zdanie..."Nawet wtedy kiedy nie jestem wilgotna. Strasznie mnie to boli. Kiedy stawiam opór, bije mnie"..... Kobiety które są maltretowane, bite, gwałcone, nie mysla o tym czy są wilgotne czy nie.............. PROWOKEJSZYN Pomijając to, że sa zastraszone i ze swoimi problemia sie ukrywają a nie piszą na ogólnodostępnym forum. Dla nich naisanie czegoś takiego jest równoznaczne z OBNAZENIEM SIĘ Proponuje błekina linie - tak na wszelki wypadek 🖐️