Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjgfjhfgfgdfgh

ceny wynajmu mieszkan w warszawie

Polecane posty

Gość hjgfjhfgfgdfgh

zastanawiam się nad przenosinami z za granicy do warszawy. ktoś mi powiedział, że ceny kawalerek zaczynają się od 1500 PLN + opłaty. zastanawiam się czy to nie jest czasem za dużo? ktoś się orientuje ile bym płacił raty gdybym wziął kredyt w banku i kupił własne? czy oprócz tej raty jeszcze bym musiał coś płacić? jestem zupełnie zielony.

Gość hjgfjhfgfgdfgh
jeszcze odnośnie do rozmów z pracodawcami: czy teraz w warszawie w zwyczaju jest żądać pensji, która jest 3-krotnością wydatków na mieszkanie? Pytam bo coś wtedy duża wychodzi ta pensja jak na polskie warunki.

Gość hjgfjhfgfgdfgh
to jak?

Gość egge
moja kolezanka wynajmuje 2-pokojowe mieszkanie na Woli za 1600 (czynsz +wszystkie opłaty)

nie no przesada z tą kawalerką za 1500 zł, chyba, ze gdzieś na Mokotowie lub Wilanowie w jakiś hiper wypaśnych blokach. W starym budownictwie to pewnie coś ok. 600- 900 zł (tak pi razy drzwi) + opłaty oczywiście. Co do rat kredytu to zależy ile byś tego kredytu wziął. ja wychodzę z założenia, ze jak ma się zdolność kredytową to lepiej brac kredyt niż pakować komuś kasę w tyłek ale to jest tylko moje zdanie. A oprócz rat kredytu musiałbyś oczywiście płacić za koszty utrzymania mieszkania.

Gość ...zobacz sobie tu
www.oferty.net