Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lookalikeee

Jestem beznadziejna

Polecane posty

Gość ja kiedysss
dlaczego jestes beznadziejna

Gość ja kiedysss
napisz o swoich problemach, zobaczymy czy gorsze od moich obecnych

nie chce mi się o nich pisać, jest ich za dużo i za bardzo mnie męczą 'chora' rodzina, brak przyjaciół, ciągłe niepowodzenia, brak perspektyw na przyszłośc przede wszystkim ja jako osoba... bez komentarza:O to tak z grubsza

Gość dsfdsfs
lookalikeee ---a jestes ladna?????????

Gość dsfdsfs
I ile masz lat???????

Gość ja kiedysss
lookalikeee wiesz, ja mam podobne problemy z tymi przyjaciolmi, mam takie okresy w zyciu, ze nawet nie ma z kim wyjsc do baru czy na dyskoteke ehh np.tak jak dzis, brak milosci, tez nie powiem zeby mi si udawalo w zyciu, czasem mysle sobie, ze jestem ciamajda, zawsze musze cos zchrzanic, w dodatku kompleksy, chociaz niby mam powodzenie ale tego jedynego caly czas brak, ludzie traktuja mnie jak powietrze, czasem nie loicza sie z moim zdaniem eeee, duzo by jeszcze pisac

dsf coś tam - raczej nie, nie uważam się i nigdy nie miałam powodzenia lat mam 18:O ja kiedys - więc wiesz jak się czuję, mamy podobnie

Gość ja kiedysss
samotne wieczory to cos okropnego:( tylko sie upic i isc spac, zreszta mi nawet spanie nie pomaga, bo nie moge ostatnio:/

ja pi ....weźcie sobie pomyślcie że sa ludzie, którzy np nie mają ręki, nie wiedzą itd. kilka dni temu media mówiły o kobiecie której zmarł maż a ona sma ma raka ...ma dzeci na utrzymaniu a ZUS jej nie chce przyzać ręty .... popatrzcie na to z persperktywy kogos kto naprwde ma problemy .... alez macie problemy

dobra fidodido to się rozumie, doceniam to, ze nie jest gorzej a zawsze może być. współczuje tym pokrzywdzonym ludziom i gdybym mogła to bym im dała to czego im potrzeba do szcześcia ale każdy ma swoje małe i duże tragedie i każdego dopada zrezygnowanie, a w obliczu kiedy bezpośrednio nie spotykamy się z jakąś dramatyczną sytuacją to te problemy które mamy są dla nas największymi, bo my z nimi żyjemy

Gość ja kiedysss
mysle tak czasami, ale ile mozna...wiem, ze niektorzy maja 1000 razy gorzej, a nasze problemy to nic w porownaniu z innymi, ale niektorzy maja tez duzo lepiej, wszystko im sie udaje, przychodzi latwiej. Czasem przychodzi po prostu taka niechec z tej monotonni, ze trzeba sobie pogadac troche

Gość niaab
lookalikeee trzymaj sie🌻 nie napisze duzo, bo jestem padnieta, nie mam pracy, znow jej nie szukalam i czuje sie jakbym poszla juz calkiem na dno... w zasadzie pukam w nie od spodu:/