Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytanko...

pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość zapytanko...

czy obcinacie swoim facetom paznokcie??? Robilam to dzisiaj swojemu facetowi i powiedzialam ze jest pierwszym ktoremu obcinam paznokcie a on na to ze jest to calkiem normalne i prawie wszystkie kobiety to robia...Prosze o odpowiedz

Gość Brzechwa
tak go ucz , potem będziesz go kąpać

Luśka co tak ostro? :P ja jak się wkurwię to piłuję :) te u nóg. bo on tylko poobcina i zostawia takie ostre, że ja mam nogi poharatane przez niego :P

Gość Brzechwa
i walisz mu gruchu

Gość pomocccccyyyy
czy chłopak moze rozdziewiczyc dziewczyne palcami? dziś mi wkładał palce ale nie czułam zeby sie błona przerwała... mialam troszke krwi na majtkach ale nie wiemc zy to przez ta blone bo wczoraj mialam ostatnui dzien okresu ale dzis bylo wszystko ok... jak myslicie?

Gość nie mam majtek
mojemu "robilam' paznokcie u rąk :d ale z czego slyszalam to kobiety piłuja i obcinaja paznokcie facetom ..u nóg :D

Gość zapytanko...
nie jestem zadnym zbokiem...Zapytałam bo ode mnie z domu tego nie znam,moja mama nie obcinała paznokci ojcu a tu raptem ktos mi mowi ze jest inaczej...Zastanawialam sie kto ma racje a zaczełam od wycinania skorek i sie rozpedzilam

Gość nie mam majtek
własnie dziwne paznokcie da sobie pilować itd ale pryszcza nie da sobie wycisnąć :O czy tylko ja mma jakąś bombe z pryszczami ze jak widzę to muszę wycisnąć?:O

Gość zapytanko...
nie tylko Ty mam to samo ale moj sie daje

Gość eeeeeeeee
w życiu bym nie obcinała facetowi paznokci-no chyba że facet ma 0-5 lat:D a wyciskanie komus pryszczy-bleee:O

Gość nie mam majtek
jak tak myśle to tez jest dla mnie bleeeeee ale mojego faceta się nie brzydzę :) zreszta co z tego jak mi nie pozwala:D

Gość zapytanko...
tez tak mysle...Nie mam pojecia jak mozna sie brzydzic kogos z kim sie zyje...A co do tych paznokci to z ciekawosci zapytalam tylko i nadal nie wiem czy to narma czy nie????

Gość zapytanko...
ogólnie paznokci bez znaczenia gdzie...

Gość eeeeeeeee
jest chyba różnica brzydzić się osoby a brzydzić się pryszczy i tej cudownej białej ropy:O

Gość zapytanko...
czyli mam rozumiec ze gdyby twojemu facetowi wyskoczył duzy,biały pryszcz na brodzie to bys go nie pocałowala bo brzydzisz sie pryszczy???????Ropa to tylko stan zapalny i wystepuje nie tylko w pryszczach ale rowniez w innego typu ranach....Miałas kiedys stan zapalny czegos???dziasła,zadrapania,otarcia lub chociazby gardła???nie uwierze ze nie wiec powinnas sie brzydzic rowniez samej siebie

\"eeeeeeeee jest chyba różnica brzydzić się osoby a brzydzić się pryszczy i tej cudownej białej ropy\" a jak twój facet nie daj Boże zachoruje i będzie robił pod siebie to też mu nie pomożesz? nie umyjesz? nie oporzadzisz? bo to przecież gówno a nie ukochana osoba :o

Gość eeeeeeeee
uwielbiam kafe za te scenariusze które piszecie:D:D jak będzie chory i będzie srał pod siebie to mu dupsko podetrę,ale nie będę wmawiać nikomu ze z przyjemnością:O a w ropnego pryszcza nie całuję-bo po jaką cholerę?:O

Gość nie mam majtek
myśle ze te wszyskie bleee i aaaaaa to jakies 16 latki no góra 18 :P

Gość zapytanko...
nikt nie powiedzial ze masz go calowac w ropnego pryszcza ale calujac go w usta zapewne zdarzy ci go dotknac swoja broda:) jest mi bez znaczenia czy to pryszcz,gówno,krew czy jeszcze cokolwiek innego jezeli jest osoby z ktora zyje nie obrzydzi mnie nigdy

Gość nawet nie wejdę
30 lat mam i mężowi pryszczy nie wyciskam :o Paznokci też mu nie obcinam- znakomicie radzi sobie sam :)

Gość eeeeeeeee
życie?:D chodziło mi o ty że wypowie się biedny człowiek(ja w tym przypadku:D ) o pryszczu a już mu chorobę męża wróżą:D kiedyś wypowiedziałam się tu o tym że nie wyszłabym za faceta z dzieckiem to mi zaczęły gadać o moim synu(którego nie posiadam) i jego przyszłej żonie:D:D a ja tylko chciałam powiedzieć że brzydzą mnie cudze pryszcze:O