Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytanko...

pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość eeeeeeeee
18 lat miałam dawno temu,to znaczy ze jak człowiek jest pełnoletni to nie ma prawa się czegoś brzydzić? dobrze że mi powiedziałyście,bo bym żyła dalej w nieświadomości:D

Gość zapytanko...
nie cudze tylko pryszcze faceta z ktorym zyjesz...A te nie sa dla mnie cudze...Nie mowie ze wycisnelabym pryszcza obcej osobie ale wlasnemu facetowi???Bezproblemowo

Gość eeeeeeeee
a ja bym nie wycisnęła:O mam takie prawo?

Gość nie mam majtek
wnoskowałam wiek z tego co piszesz:O ja też zawsze mówiłam bleeeee nie wycisnełabym nic facetowi ..nawet temu z którym byłam 7 lata...a teraz jak się zakochalm na zabój (:D ) to mogę z nim robić wszystko łącznie z wyciskaniem pryszczy :) ps.sobie pewnie też nigdy nie wyciskałyście :O

Gość zapytanko...
pewnie ze masz tylko dla uczciwosci uprzedz faceta ze brzydzisz sie substancji wydzielanych przez jego ciało:) niech wie na co sie pisze

Gość eeeeeeeee
ok,czyli ja jako osoba pełnoletnia nie mam prawa się czegos brzydzić a to z tej przyczyny że ty się nie brzydzisz:D:D

Gość zapytanko...
jezeli mam byc szczera to maltretuje nawet najmniejszego wagra i jest bez znaczenia czy jest widoczny czy nie...najwazniejsze ze ja go widze i mi przeszkadza:) taka moja mania

Gość eeeeeeeee
ok,bo to ze się brzydzę pryszczy to życiowy problem jest:D:D

Gość eeeeeeeee
idę,stwarzacie problemy tam gdzie ich nie ma:D normalnie mąż mnie rzuci jak mu pryszcza nie wycisne:D sory-ale jestem człowiekiem i mam prawo się czegoś brzydzic-niezależnie czy sa to myszy,pająki czy pryszcze:D

Gość nie mam majtek
eeeeeeeee ok,czyli ja jako osoba pełnoletnia nie mam prawa się czegos brzydzić a to z tej przyczyny że ty się nie brzydzisz pewnie ze masz prawo tylko przez takie bleeeee wzioskuje ze osoba ktora to pisze jest niedojrzała wiele osób tak robi ale nie piszę bllleeeeeeeeeeee :P

Gość zapytanko...
nie chodzi o to ze cie rzuci ale skoro brzydzisz sie pryszcza to jeszcze gorzej bedzie z innymi rzeczami ktore moga cie spotkac w zyciu...nikt nikomu nic nie wrozy ani nie zyczy ale czasami w zyciu jestesmy zmuszeni robic jeszcze bardziej obrzydliwe rzeczy...

Gość eeeeeeeee
to się dowiedziałam że jestem niedojrzała bo robię blee:D:D mówcie tak dalej miałam zły humor ale mi się poprawił:D idę juz sobie,idę:D🖐️

Gość nie mam majtek
myśl co chcesz kobieto ..ale brzydzic sie swojego partnera..męża....:O

Gość nie mam majtek
mogę tylko MU współczuć :)

Gość eeeeeeeee
współczuj sobie ze jesteś tak nietolerancyjna ze nie możesz znieść nawet tego ze ktoś śmie się brzydzić PRYSZCZA ;) pa kochanie;)

Gość nie mam majtek
eeeeeeeee współczuj sobie ze jesteś ta współczuj sobie dalej :O :P

Jakby sobie nie mogl podetrzec tylka to pewnie, ze bym mu podtarla, ale po co mam go calowac w pryszcza? Nie no, sorry, ale nawet u siebie nie lubie bialych ropniakow, krwi ani gowna tez nie.