Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katalumpa

Czy jak przestane jesc chleb ziemniaki i slodycze to schudne????????

Polecane posty

Gość katalumpa

Ile moge schudnac w miesiac?dodam ze cwicze 4 godz tygodniowo

Gość katalumpa
nikt sie nie wypowie?:(

Gość katalumpa
mam 160/56kg

Gość katalumpa
Oj nie widzialas mnie. mam straszny brzuch i plecy obtłuszczone. Tak z 7kg mniej bym chciala

Gość Madlen22
Schudniesz jezeli ograniczysz kalorie a ziemniaki nie tucza:pWazne jest dobre rozplanowanie posilkow,odpowiedni dobor skladnikow a efekty beda:)Duzo nie musisz schudnac mysle ze jakies 4-5kg i bedzie cacy;)

Gość katalumpa
ziemniaki maja podobno duzo weglowodanow? ja zawsze jak zjem ziemniaki(bez sosu zasmazek itp) to mam brzuch wydety chocby 4 miesiac ciazy:( tak samo mam po chlebie (dodam ze jem ciemny)

Gość Madlen22
wzdecia moga miec wiele przyczyn:) Popijasz w trakcie posilkow?Moze jesz za szybko i niedokladnie gryziesz?A moze masz cos nie tak z watroba:)

Gość Madlen22
ewentualnie uposledzony uklad trawienny;)

Gość magda3lena
ja po rzuceniu palenia (rok temu) przytyłam 8-9 kg, ważę 62 kg przy wzroście 164. dokładnie mam ten sam problem co ty, obtłuszczone plecy i oponkę wokół brzucha. nie wiem jak sie tego pozbyć. od jakiegoś czasu (2 tyg) zmobilizowałam się i codziennie wieczorem robię 150-200 brzuszków, 100 podskoków na skakance i czasami hula hop tarę minutek....przeszłam też miesiąc temu na dietę niełączenia...choć może niedokładnie ja stosuję...ale nadal nic....

Gość katalumpa
Czasem Popijam ale gryze dokladnie i jem wolno:)zawsz po weglowodanach typu ziemniaki chleb pizza wlansie mi wydyma:( no i po slodyczach w duzych ilosciach

Gość katalumpa
Ja sporo cwicze chodze na aerobik 3 razy w tyg i smigam na orbitreku ale brzuchol nadal wydety i duzy:(

Dieta, w której nie je sie ziemniaków jest cudowna!! Mój brat nie jadł ziemniaków i nie jadł chleba lub bułek z szynka i schudł 25 kilo w 3-4 msc!!

Gość katalumpa
Tylko co np zabrac na uczelnie na kotrej sie jest powiedzmy 8 godz plus dojazdy:( na samych jogurcikach owocach i salatce dlugo sie nie pociagnie:( a jednak chleb zapycha

Gość Madlen22
Powiem ci autorko tak,odchudzalam sie pol roku temu teraz waze 49kg ten sam wzrost co ty,scudlam 8kilo w ok 3miesiace,jadlam chleb,ziemniaki tylko nie codziennie i w jakis duzych ilosciach,powiedzmy kromke,dwie na sniadanie,ziemniaki tak dwa razy w tygodniu a cos słodkiego w niedziele no chyba ze naszla mnie ochota to czesciej,to nie przeszkodzilo mi zebym schudla poprostu traktowalam to jako posilek,wliczjac to do spozytych kalori .I chudlam bez wiekszych wyzeczen.

Gość katalumpa
Gratuluje:) a ile tak mniej wiecej kalorii spozywalas?duzo cwiczylas?

Gość Madlen22
1500kal,aktywnosc fizyczna prawie minimum;)Raz w tygodniu biegalam z kolezanka tak ok 1godzinki i troszke gimnastyki w domu,no coz len jest ze mnie niesamowity;)

Gość katalumpa
upupupupupup

Katalumpa, na uczelnie możesz brać kanapeczki z chleba razowego (nie zaszkodzi CI uwierz) do nich piers z kurczaka. Ja tak codziennie biore do pracy. Posiłek pożywny i zdorwy. A piers przyrzadzam tak, rozbijasz jak na kotlet, smazysz na oliwie, potem na to plaster sera zółtego (juz na koniec) kuilka plasterków pomidora i miedzy kanapki. Pycha.

Gość kaska24.
piers z serem zoltym??przeciez ser zolty to zabojstwo na diecie! co tu dziewczynie z akity pociskasz

ser zolty - jedno z najlepszych zrodel wapnia i witamin D i A. jeden plaster ok. 70kcal.