Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lady stonehenge

samotność/apatia

Polecane posty

brak motywacji do czegokolwiek, brak chłopaka, (wiek 23 lata)uczucie samotności, brak pracy i ogólnie wszystko beznadziejne i jeszcze ta pogoda...ktoś też tak ma? bo ja jeszcze trochę i oszaleję. Wychodzę do ludzi ale to nic nie daje.....chyba nie ma już fajnych facetów na świecie...jak myślicie?

Gość a ja powiem....
też tak mam. nic mi sie nie chce robić. jestem tylko strasznie smutna

mam garstę znajomych...ale co z tego, zresztą większość dziewczyny, wydaje mi się że już zawsze będe sama, póki co jest to najbardziej prawdopodobna sytuacja w moim życiu, poza tym wszystko tak pędzi, trzeba kończyć studia, nauka, szukać pracy, pisac pracę mgr i tylko siedziec nad książkami....wydaje mi się że coś mnie omija w życiu fajny facet? -nie pali -jest dobry dla ludzi i zwierząt -ma swoje zasady - ma poczucie humoru -miły i towarzyski... cholera alleeee wygórowane wymagania;/

musisz to wszystko przetrzymać, wyczekać swoje, po prostu masz teraz taki okres w życiu....minie to, zobaczysz... ja coś takiego przechodziłam w klasie maturalnej, totalna apatia, ból istnienia, nawet nauczyciele zauważyli że coś jest ze mną nie tak, jedna z nich powiedziała mi, że to przejdzie... i tak było, na studiach nei miałam czasu na lament hehe, nauka jakoś wypełniała mi myśli, choć łatwo nie było.. nie mam przyjaciół, tylko znajomych na studiach, łążą na imprezy, piwka..beze mnie... ale nie mam z tego powodu dołów, bywa i tak, nie chcą to nie... w wakacje poznałam kogoś, byłam 2,5 roku sama...na razie jest ok, choć dopiero 2 miesiące niecałe jesteśmy razem...ale od razu jak podaliśmy sobie ręce wiedziałam, że będzie ciąg dalszy... trzeba trafić na swój czas...

"nie pali -jest dobry dla ludzi i zwierząt -ma swoje zasady - ma poczucie humoru -miły i towarzyski..." i może mieć 150 cm, garba, nie mieć pracy, mieć wykształcenie podstawowy, 40 lat i cmentarz w ustach... :O nie czarujmy się, tych wymagań jest więcej 🖐️

Gość boje_sie
Ja mam chłopaka, ale za to nie mam koleżanek.. w ogóle. Znam może z 10 dziewczyn tak, że mogę z nimi pogadać z czego trzymam się z jedną... Niedawno zauważyłam, że moi znajomi to sami faceci:(:(:(

boje_sie, no ja też nie dawno sobie uświadomiłam, że nie mam koleżanek, przyjaciółka? zapomnij... teraz trzymam z 2 dziewczynami na uczelni, ale poza nią już nie, nie mam wogóle koleżanek, ale nie jest mi z tego powodu szczególnie źle, zastanawiam się tylko czemu tak jest, inni jakoś spotykają się poza uczelnią, rozmawiają...a u mnie cisza, a prosić się nie będę przecież...

Gość stonehenge
'a ja wygrałem życie' - masz rację, nie czarujmy się, wymieniłam najważniejsze dla mnie cechy charakteru, co do wyglądu to wiadomo...też jest ważny...na początku zauważamy tylko wygląd....ale ja nie szukam księcia z bajki tylko normalnego faceta i jestem w stanie zaakceptować czyjeś wady skoro sama też je mam jak kazdy. Btw ludzie mówią że jestem ładna, ja sama tez tak pewnie uważam, ale teraz szczerze mówiąc to nawet nie wiem, bo czuję się nieatrakcyjna przez to że płeć przeciwna ma mnie nie powiem gdzie...:(

Gość boje_sie
zapytaj sie jakiegos kumpla... co by Ci powiedział czy rzeczywiscie jestes ladna i ogarnieta... faceci maja to do siebie, ze na takie pytania odpowiadaja szczerze.;p

Gość Organizacja Zdrowia - WHO
"WHO" czyli Światowa Organizacja Zdrowia uznała Zioła Tybetańskie (Tibetan Herbs) jako nieliczną skuteczną i bardzo zdrową metodę zwalczania depresji oraz pełnoprawny lek naturalny antydepresyjny. ZIOŁA TYBETAŃSKIE posiadają Atesty i certyfikaty medyczne. Można je kupić w atestowanym sklepie bezpośredniego importera pod adresem: www.ziolatybetanskie.com