Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosi o radyyy

Ja oczarowac dziewczyne na pierwszej randce?

Polecane posty

Gość prosi o radyyy

jak sie zachowywac,o czym rozmawiac a jaki tematow unikac,poradzcie cos

Gość prosi o radyyy
nikt nie poradzi?:P

cięzko jest coś doradzić, jak się spodobasz, to choćbyś farmazony opowiadał, będzie chciała więcej Ciebie...

Gość prosi o radyyy
czyli tylko chodzi o wyglad?:(

wertujac tematy na kafe -najwaznijsze,zebys za nia zaplacil..jesli podjedziesz pod jej dom ladnym autem,teaz masz plusa.do tego droga restauracja,zero gadki o wlasnych eks...no i humor,przede wszystkim bystry,swiezy humor:) ale bron boze nie na jej temat.przepuszczaj w drzwiach,odsuwaj krzeslo,by usiadla,chwyc za reke,patrz w oczy i duzo sie usmiechaj:)

Gość prosi o radyyy
nie mam samochodu:(

być przystojnym, wysokim, interesującym znaczy a poza tym pewnie trafić na amatorkę swojego wyglądu, charakteru itd....... i nie zrobić jakichś gł€pot albo zrobić jak ona lubi znaczy szkoda sobie głowę zawracać o ile jesteś jakiś a nie całkowicie nijaki i beznadziejny

Gość Poradnik Dommmowy
Przeczytaj ksiazke "Jak zdobyc przyjaciol i zjednac sobie ludzi" Dale Carnegie ... wowczas bedziesz w stanie zmanipulowac kazda osobe i osiagniesz zamierzony cel.

Gość badz sobą i tyle
jak masz sie spodobać to sie spodobasz sztuczność i nienaturalne zachowania sie wyczuwa i wtedy jeszcze gorzej

nie chodzi mi o wygląd, fizyczność, spodobać się można nie tylko fizycznie, ważny jest sposób bycia, głos....

Gość a kiedy ta randka
??

Gość prosi o radyyy
dzis o 17:P

Gość boje_sie
Po pierwsze - ubierz się gustownie. Żebyś wyglądał jak gościu z żurnala. Po drugie - pożycz od znajomego jakieś dobre awto i podjedź pod dom. Wyjdź z samochodu, daj jej kwiatka, otwórz drzwi. Zabierz ją do knajpy. Znowu otwórz drzwi, odsuń krzesło. Zapłać za nią. Bądź zabawny i wypytuj o nią, nie mów o sobie prawie nic. Odwież ją do domu w miarę wcześnie, odprowadź pod drzwi i podziękuj za spotkanie. Za 10 minut napisz esa, że wywarła na Tobie świetne wrażenie i że pięknie wyglądała. Potem się nie odzywaj z tydzień...

Gość boje_sie
To nie jest durny pomysł, a sprawdzona metoda.;]

Gość OlikusikP
do boje_sie ... czy ty jestes facetem?? kobiety nie są maaterialistkami !!!!! wybij to sobie z głowy ja własnie źle bym sie czula gdyby koles na pierwszej randce zachowywal sie drętwo i kurde stroj elegancja Francja,limuzyna,róże i boska knajpa;/ żałosne... jestem romantyczka wolalabym gdyby chlopak sie na luzie ubral ,moze kwiatka przyniesc bo to miłe,a potem na jakis spacerek taki dłuuuugi na lody gdzies,czy do parku ...a nie kurde dostojna restauracja too mozecie sobie do nastepnego spotkania odpuscic poki co ma byc na luzie;]

Gość jestem kobietą i zgadzam się
całkowicie z boje_sie :)

Gość a kiedy ta randka
uuuu chłopie to mało masz czasu ;) po pierwsze nie ubieraj sie zbyt oficjalnie zeby panny nie wystraszyc:) po drugie kwiatek jest bardzo wskazany i wcale nie musi byc zaraz super bryka :) po 3 przygotuj sobie kilka tematów np praca, szkoła/uczelnia zalezy w jakim jestescie wieku, jakies plany wakacyjne itp jak sie wam tematy skoncza to moze byc mały problem ale sie na zapas nie martw odezwac sie powinienes pierwszy po randce - czas zazlezy od tego jak Ci sie ona spodoba :) im dłuzszy tym mniej Cie ciekawi ale nie zaraz tego samego dnia, najbezpieczniej na 2 dzien. Aaaa no i miejsce spotkania....lepiej jej nie zabieraj na jakis konkurs picia piwa czy do kina ;) na 1 spotkanie najlepiej przytulna knajpka i dobrze zeby to była taka gdzie ona wie gdzie to jest i zna okolice ( moze tam bywa) bo bedzie sie czuła pewniej niz tam gdzie kompletnie nie wie napwet jak wrócic do domu.

Gość a kiedy ta randka
ja np wole dostac jednego kwiatka jakas rózyczke niz bukiet ( oczywiscie na 1 randce), kiedys taki bukiet dostałam i mnie zatkało a jeszcze facet mi wygadywał ile to on kasy na niego nie stracił itp wiec lepiej jeden . Ubierz sie na luzie jak chodzisz zawsze tylko nie jakies wytarte dresy i obwisłą bluze. Wyluzuj, na bank ona tez jest zestresowana. W czasie rozmowy mów wyraznie, nie za cicho i nie za głosno i nie przynudzaj ale zalezy co kto uwaza za przynudzanie ;)

Gość OlikusikP
zgadzam sie z wypowiedzia nade mna :) pisałam idz na luzie matko! jaki problem... spacer ,kwiatek ,miłe słowa ,..dowiedz sie co ją dręczy,a co cieszy ;) moze ma jakies problemy i chcialaby sie wyżalic

Gość a kiedy ta randka
a wy sie juz troszke znacie czy to dopiero kompletny poczatek? bo moze rzeczywiscie chce sie wyzalic chociaz jak ma troszke oleju w głowie to na pierwszej randce nie bedzie tylko nawijała o problemach.

Gość boje_sie
A czy ja powiedziałam, że on ma założyć marynarkę i spodnie w kant, dać jej bukiet 100 róż i zaprosić ją do belvedere... Chodziło mi o sam sposób. Ja jestem kobietą i WIEM że kobiety to materialistki. Mnie w ten sposób jeden koleś próbował ogarnąc, i niemal mu sie udało. Był ubrany MODNIE i gustownie (dżinsy, jakieś sportowe buty, marynarka i taka ładna koszulka), dał mi słonecznika, przyjechał swoim niezłym autem (niezłym - mitsubishi eclipse), poszliśmy do miejscowej knajpki o ładnym wystroju i średnim statusie - zdjedliśmi shoarmę i lody, odwiózł mnie a następnie napisał tandetnego esa. A jak sie nie odzywał tydzien to byłam wkurzona i sama sie odezwałam...;]

Gość a kiedy ta randka
widac ze honoru nie masz ;) ale teraz to ponoc modne i laski lataja za facetami ;)

Gość boje_sie
No cóż, może i nie mam... Wtedy miałam lat 19... I dobrze się to wszystko skończyło bo byliśmy 2 lata razem, po czym rozstaliśmy się, a ja zaczęłam nowy związek który trwa do dziś.

Gość a kiedy ta randka
to nie zalezy od wieku kochana... ale gdzie nasz załozyciel topiku ????

Gość różowaStar
To zależy ile masz lat, Jak jesteś młody możesz ją zabrać do kina na jakiś fajny film kup popcorn ,cole... Jeśli natomiast jesteś starszy to idź z nią na kolacje np. restauracja chińska. Ale na początek kup jej kwiatek. Rozmawiaj z nią o wszystkim ,nie ubieraj się zbyt elegancko.

Gość boje_sie
Honor nie zależy od wieku? Pewnie nie. Ale nie widze żadnej ujmy w tym, że odezwałam się do niego pierwsza... To nie jest brak honoru, tylko część gry. On na to czekał i się doczekał. I nie podskakuj mi tutaj i mnie nie obrażaj, Maleńka, bo nie masz podstaw.

Gość a kiedy ta randka
tylko nie malenka bo ja jak ci poajde to bedziesz pałkac po kontach

Gość boje_sie
chyba 'po kątach', Skarbie. konto - kontach kąt - kątach Jaki ten nasz naród ubogi:(