Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie kupuj chleba

Do FANEK GOTOWYCH NA WSZYSTKO

Polecane posty

Gość nie kupuj chleba

nie mam jak oglądac filmu. chciałam sciagnac z neta ale nie wiem z jakiej stronki. Chodzi o 3 sezon po polsku bądź z napisami.

Gość nie kupuj chleba
aaa

Gość lori23
sciagnij sobie bitcometa, a pozniej zasysaj ze stronek z torrentami. ja sobie wlasnie sciagnelam 1 odcinek 5 sezonu :) i czekam na nastepny :D

na pewno 3? juz nawet na polsacie leci 4 ;) a ja nie pamiętam na którym odcinku skonczylam :O a nie chce mi sie czekac caly tydzien na kolejny odcinek :O i nie wiem jak sie skonczyl 4 sezon :O pamiętam tylko, ze curka tej rudej (cala tajemnica sezonu) poszla do swojego ojczyma, ktory juz wyprowadzil sie od matki, zeby wyjasnic tą tajemnicę i oczywiscie ojczym sklamal...ale ktory to byl odcinek to nie wiem...a bez sensu zebym sciagala odcinki ktore juz byly :O a moze ktos z was oreientuje sie na jakim odcinku 4 serii stanelam?

w Uk 4 sezon zaczeli puszczac juz jakies 5 miesiecy temu ale zrobili przerwe na Big Brothera i dopiero niedawno wznowili :O ja chce wiedziec co daleeeeeeej! jestem narazie 2 odcinki dalej niz Ty Sweet Dreams :)

Gość lori23
kurcze, ja nie wiem jak wy ogladacie.. ja mam caly 4 sezon od poczatku do konca, teraz w stanach leci juz piatey ;) jestem na biezaco, nie ma co :D

Gość to opowiedzcie kawałek
:P bo ja ostatnio oglądałam pierwszy odcinek(nie wiem której serii) jak się nowi wprowadzili i mają córkę co nic nie pamięta. Oni ją porwali,to nie ich dziecko?

Gość AFSSGAS
www.peb.pl jest juz nawet 1odc5seri z dopasowanymi napisami :) POLECAM