Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzena23

jak go odzyskac?

Polecane posty

Gość marzena23

zerwał ze mna chlopak po 5 latach,mamy ze soba kontakt telefoniczny chce zebyśmy mieli,zostawił mnie w tym tygodniu.Chciałabym go odzyskać??? jak to zrobić??? co radzicie?? moze tez jakos smsami???dodam ze mamy sie spotkac i wyjaśnic sytuacje bo zerwał przez telefon i nie wyjasnilismy sobie niczego na zywo.jak go przekonac co mówic?dodam iz twierdzi ze niczego nie przekreśla tylko potrzebuje czasu

Gość boje_sie
a dlaczego Cie rzucił? jestes ladna?

Gość marzena23
niestety nie jesteś piękna... mam duży nos..

Gość marzena23
jestem ładna,a rzucil mnie podobno bo niemaił wsarcia we mnie nie mielismy o tym okazji pogadać(wiec niewiem do końca) a pozatym on sam do konca niewie bo raz pisze ze sam jest wiinny w 99 procentach niewiem sama?

Gość upupupup*
daj sobie spokoj, nie da sie juz raczej odzyskac jak facet rzuca

Gość boje_sie
czasem sie da. zalezy o co poszlo. jak mowi ze to jego wina to nie masz szans.

Gość gość
Mnie zostawił - ot tak- zupełnie niespodziewanie twierdząc, ze jednak nie jest gotowy na poważny związek. Dodam, że gdy się poznaliśmy był świeżo po rozwodzie. To on o mnie zabiegał, ja na początku nic od niego nie chciałam ale urzekł mnie swoim uporem w staraniach o mnie, imponowało mi, że komuś tak na mnie zależy ( zwłaszcza, że kilka miesięcy przed jego poznaniem zakończyłam wcześniejszy związek), ze jest szczery wobec mnie i o wszystkim mi mówi. W końcu uległam i się zaangażowałam. Było dobrze praktycznie do końca. W ostatnim czasie pojawiły się problemy ale nie wydawały się byc czyms tak powaznym. Uświadomiłam mu po prostu, ze będac w związku trzeba sie liczyć z druga osoba czego on często nie robił ( np.planował wyjazdy ze swoimi znajomymi kompletnie się ze mną nie licząc, myśląc że wystarczy jak mnie o tym poinformuje). Aż tu nagle jego decyzja o zerwaniu…..nie poddałam się. Przeszukując Internet trafiłam na stronę http://urokmilosny24.pl i skusiłam się na to. Zadziałało. Wrócił do mnie mówiąc że nigdy nikogo tak nie kochał. Znowu me życie ma sens.