Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przemekkjhlji

Pomózcie błagam dziewczyny ....

Polecane posty

Gość przemekkjhlji

Oto moj bardzo wielki kłopot, otóż na dzis sie umowielm na spacer z dziewczyna moich marzeń... tylko ze mi dzis nie pasuje nie wiem jak mam jej to napisac w smsie w delikatny sposób aby ona to zrozumiała, boję się ze ja stracę ... a bardzo mi na nia zalezy.... Mi tylko przychodzi na mysl zeby jej napisac ze dzis pogoda jest bardzo zła i moze przełozymy to nasze spotkanie na kiedy indziej. Pomozcie dziewczyny ....;(

Gość napisz jej prawdę
nie zwalaj na pogodę, bo gdyby mi facet tak napisał, to raczej bym sobie pomyślała, że szuka pretekstu żeby sie w ogóle nie spotkac :o A najlepiej zamiast esemesować to zadzwoń do niej

Gość mazowszaneczka
przede wszystkim NIE PISZ SMSA tylko zadzwoń! badz szczery, nie kręć i od razu umów się na inny dziń jeśli naprawde chcesz się z nią spotkać.

Gość podaj prawdziwy powód
i od razu ustal nowy termin by nie myślała że ściemniasz, może spotkajcie się jutro. no i nie pisz smsa bo to niegrzecznie ale zadzwoń i porozmawiaj z nią, niegrzecznie jest przekazywac takie wiadomości smesem

ooo widzę że inne dziewczyny myślą tak samo jak ja ;-) no i jeszcze jedno nie czekaj aż do chwili przed umówionym spotkaniem, dzwoń od razu.....po co dziewczyna ma spędzic pół dnia na przygotowaniach (maseczki, układanie włosów, misterny makijaż, dobieranie stroju...) by przed samą randką dowiedziec się że ze spotkania nici.... tak przynajmniej zaplanuje sobie inaczej wieczór, zamiast smutna siedziec w domu spotka się z kumpelką itp

Gość przemekkjhlji
uzgodniał zemna zebym do niej pisał smsy bo nie zawsze moze odebrac tel... :( wiec jak by miał ten sms napisdac ....?

Gość napisz jej prawdę
wiec napisz i zapytaj, czy możesz zadzwonić

Gość przemekkjhlji
szczerze to nie mam za duzo kasy na tel zebym mugł z nia dłuzej porozmawiac...:(

Gość przemekkjhlji
wiec co radzicie w tej sytuacji...? :(

Gość fezo
dziewczyna marzen, a ten sie kasa zaslania :D🖐️

już Ci wszystko napisałyśmy więc nie cz4kaj tylko pisz do niej jeśli nie możesz dzwonic to wyślij kilka smesów, jesli wyślesz kilka dzisiaj to nie pomyśli że Ci nie zależy no chyba tyle kasy masz by wysłac np 3 esy, jeden teraz, drugi np o planowanej godzinie spotkania i jeszcze jeden "na dobranoc"

Gość przemekkjhlji
sms mam doniej darmowie wiec moge pisac do woli tylko prosiłem o tresc jakiego ma byc sms ....

a czyja to dziewczyna Twoja czy nasza ? chcesz z panną na randki chodzic a nie wiesz jak z nią rozmawiac ?! przecież nie będziemy chodzic tam z Tobą by Ci podpowiadac co masz mówic.... pomyśl i sam napisz, nie bądź dupa wołowa

Gość przemekkjhlji
podaj prawdziwy powód... ja was nie proszę zeby mi podpowiadac co mam mowiec na randce itd napisałem na początku jak mam napisac dla dziewczyny ze mi dzis nie pasuje isc dzis na spacer ..... tu mam proglem nie chce zeby mnie zle odebrała dlatego chciałem zaczerpnąć od was rade ale widze zamiast mi pomogać to mnie dołujecie ....

Gość jubelka
ło matko gadał dziad do obrazu .....No wszyscy pisza podaj jej prawdziwy powód A ty swoje :)Napisz jejNata Ania Kasia Józka ,naprawdę chciałbym się z Tobą spotkać dzisiaj ,ale ........i tu powód .Chyba .że tym powodem jest wyjście na piwko z kolegami .To już lepiej nie pisz jej prawdy :)