Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda kobieta

SAMOTNOSC W WIEDNIU

Polecane posty

Gość mloda kobieta

jestem mloda kobieta. od 8 lat mieszkam w wiedniu. mam rodzine, pracuje............pomimo tego jestem bardzo samotna. czuje w sobie ogromna, nieokreslona tesknote, tesknote ktora rwie moja dusze na strzepy..........wtedy moje wnetrze krzyczy..................sa tez dni ciszy, wszystko uspokaja sie, wygladza.........a zycie plynie sobie spokojnie jak gdyby nigdy nic............jestem pewna, ze gdzies ktos teskni ta sama tesknata.............

Gość HannaHa
Mam to samo. Mieszkam w Stanach ibardzo tesknie.. Sa dni kiedy jest mi tutaj dobrze, a sa dni kiedy teskjnie za Polska, za rodzina i wspominam stare dobre czasy kiedy jeszcze bylam dzieckiem..

Gość O tak z tym Jareczkiem
to sie zgadzam. może chłoptaś przestałby wreszcie siedziec 24h/dobe na kafe. :classic_cool:

Gość dobrze ci radzą
umów się z jarkiem,może zaprosi cie na budowę,zawsze to jakaś rozrywka:classic_cool:

Gość to kiepski pomysl
po spotkaniu z Jarkiem nabawi sie urazu do wszystkich facetów.:classic_cool:

Gość mloda kobieta
HANNAHA dziekuje za odpowiedz, musze jednak dodac, ze ja nie tesknie za polska, za znajomymi, nie. ja nie potrafie okreslic, nazwac tego uczucia, dlatego nazywam to tesknota................czuje jak gdyby jakas nienazwana sila ciagnela mnie do siebie a ja bardzo chce tam dotrzec, ale nie mam punktu zaczepienia, nie wiem w jakim kieronku mam sie udac.................przez to wszystko czuje sie oddzielona od mojej rodziny.....samotna w srod ludzi..........

Gość dobrze ci radzą
ja się z nikogo nie śmieję,tylko rozrywki podpowiadam:O przecież nigdzie indziej nie zaprosi bo tylko na kafe siedzi

Gość dobrze ci radzą
Flora-nogi też pokazywałaś?:D a jest jakaś część ciała której nie pokazywałaś?:D

dobrze ci radzą>>>> Po dłuższej chwili zastanowienia stwierdzam, że nie ma :classic_cool: Torn>>>> Dzięki, lubię Floydów ;)

Gość dobrze ci radzą
a po co ci podszywacze?:D

Gość dobrze ci radzą
Flora-to jakiś rodzaj ekshibicjonizmu czy masz nadzieję że ktoś na ciebie poleci?:classic_cool:

Gość jareczek budowniczy
zmiencie sobie temat na "pogaduszki na budowie" i bawcie sie dobrze