Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narzeczona 24

Slub w styczniu 2009

Polecane posty

Gość narzeczona 24

Są jakieś inne narzeczone ? jak wasze przygotowania ?

Ja co prawda odrobine wcześniej- 27 grudzień 2008, ale to prawie jak styczeń ;) Co załatwione- prawie wszysto, teraz walczymy z papierologią :O Autorko moge się spytać czemu wybrałaś (tak jak my :) ) niepopularną zimę?

Gość jeszcze nie mężatka
a ja mam w listopadzie i sie bardzo ciesze. bedziemy miec wtedy rocznice 5 lat jak jestesmy razem :) hihi super juz sie nie moge doczekac

Gość kamillaeeee
ja biore 3 stycznia slub:) i w sumie myslimy tylko o muzyce (jaki repertuar) a wszystki jest juz ustalone (no i fryzjer jeszcze i make-up)

Gość ZuziaLalkaNieduża
Jak tojaki? wpadka pewnie, z wyboru to raczej nikt nie robi weselicha w styczniu, czy w listopadzie......

Gość blatka
Rany.... a dlaczego ma byc wpadka???????? to takie wiejskie myslenie :/ my mamy slub w sierpniu 2009 ale tez myslelismy o listopadzie bo np ja lubie listopad :P w zimie jest pieknie moze byc ladny plener dla mnie kzady miesiac jest dobry :)

blatka hello:) gdzie bierzecie ślub i którego stycznia??...zimowa pora jest piękna i mam nadzieję ze tak też bedzie na naszych weselach:)Pozdrawiam Cię serdecznie:)

Gość mndhuigvbhdgbvd
moja kumpela bierze slub 10 stycznia:)) slub bardziej z koniecznosci niz z milosci ale sama sie zdecydowala wiec niech tak jej bedzie, wiekszosc przygotowan ma juz za soba, suknia sie szyje, zaproszenia rozdane, teraz tylko czekac i prosic o ładna pogode:))

Gość Myssska
ja 3 styczeń:))) moim zdaniem nie tylko lato jest na sluby... tylko to ze bedzie troche zimniej a wole to niz sie pocic w upał;)