Gość inspiracjauu Napisano Październik 4, 2008 mam 21 lat, mieszkam z rodzicami, utrzymują mnie, ale chciałabym pracować, żeby płacić za swoje studia i mieć coś dla siebie. 1,5 roku temu zaczęłam pracę, miałam umowę na pół roku. wszystko było super- miałam spoko pracę, chłopaka, fajnie wyglądałam. później wszystko zaczęło się psuć- najpierw rozstaliśmy się, 2 miesiące później skończyła mi się umowa a później przytyłam. od roku moje życie jest życiem z dnia na dzień. zaczęło się od coraz rzadszego wychodzenia z domu z powodu przytycia. już wtedy miałam mało znajomych, bo chłopak z którym wcześniej byłam chciał mnie mieć tylko dla siebie ale to nieważne. nie mogłam znaleźć pracy. skończyło się na tym że od roku siedzę w domu. totalny zastój. doszło do tego że np dzwonią do mnie żeby mnie zaprosić na rozmowę o pracę, umawiam się i nie idę:-(. chce iść do pracy a z drugiej strony robię takie rzeczy :-( boję się zmian czy co... zrobiłam się jeszcze bardziej nieśmiała niż byłam, brakuje mi pewności siebie. ogólnie moje życie jest do du..., nie umiem sobie znależć pracy, nie mam chłopaka i przyjaciół, nie jestem z siebie zadowolona ani trochę i brak pewności siebie nie pozwala mi normalnie funkcjonować:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach