Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość inspiracjauu

czemu ja tak mam

Polecane posty

Gość inspiracjauu

mam 21 lat, mieszkam z rodzicami, utrzymują mnie, ale chciałabym pracować, żeby płacić za swoje studia i mieć coś dla siebie. 1,5 roku temu zaczęłam pracę, miałam umowę na pół roku. wszystko było super- miałam spoko pracę, chłopaka, fajnie wyglądałam. później wszystko zaczęło się psuć- najpierw rozstaliśmy się, 2 miesiące później skończyła mi się umowa a później przytyłam. od roku moje życie jest życiem z dnia na dzień. zaczęło się od coraz rzadszego wychodzenia z domu z powodu przytycia. już wtedy miałam mało znajomych, bo chłopak z którym wcześniej byłam chciał mnie mieć tylko dla siebie ale to nieważne. nie mogłam znaleźć pracy. skończyło się na tym że od roku siedzę w domu. totalny zastój. doszło do tego że np dzwonią do mnie żeby mnie zaprosić na rozmowę o pracę, umawiam się i nie idę:-(. chce iść do pracy a z drugiej strony robię takie rzeczy :-( boję się zmian czy co... zrobiłam się jeszcze bardziej nieśmiała niż byłam, brakuje mi pewności siebie. ogólnie moje życie jest do du..., nie umiem sobie znależć pracy, nie mam chłopaka i przyjaciół, nie jestem z siebie zadowolona ani trochę i brak pewności siebie nie pozwala mi normalnie funkcjonować:-(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować