Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dljfodj

Czy wypada iść samej do kina??

Polecane posty

Gość dljfodj
dlaczego od razu żalosna?:O

Gość nie wypada
to straszny wstyd1 najlepeij załóż ciemne okulary, prochowiec i kapelusz by nikt cie nie rozpoznał.:classic_cool:

Gość wrażeń nie szukam
Jarek jest żałosny. Jeśli akurat nie masz z kim iść a chcesz obejrzeć film, to NIBY dlaczego nie? Nie idziesz wtedy do kina tylko na film. Inne podejście do tematu i spokój. a Jarek niech się wali na ryj. Amen.

Gość nie podoba mi się
ja uważam, że można. gdzie jest napisane, że kino to tylko i wyłącznie dla par, bądż grup znajomych??!! idź i baw się dobrze!

Gość wrażeń nie szukam
Każdy (poza pedofilami) temat do rozmowy jest dobry, trzeba tylko mieć coś do powiedzenia.

Gość anulowata
wypada, tylko troche smutno :o

Gość hadar
dljfodj 🌻 ja tam nie myśle że jesteś żałosna :) a dokina pewnie że można iść samemy, znam osoby które nawet jak nawet jak mają parę to idą sami bo akurat film który chcą zobaczyć nie podoba się tej drugiej :D

wydaje mi się że tak......przeciez biletow tez nie sprzedają parami A jak ktoś całe życie nie ma z kim pójśc to nie pójdzie tylko z takiego powowdu Moja mama opowiadala mi że jak byli młodzi z ojcem ale juz po slubie i mieli nas /czyli dwoje małych dzieci i nie mieli z kim zostawiać to chodzili do kin ana zmiane raz szedł jeden innym razem drugi Nikt nie widział w tym niczego zlego więc nie miej obaw

Gość fijołek-
ja nawet wolę niekiedy sama pójść do kina, bo nikt mi nie komentuje nad uchem (lubię wtapiać się w film)

Zawsze możesz iść z manekinem a jakby się kto pytał czemu twój przyjaciel jest taki sztywny to możesz powiedzieć że jest sparaliżowany.

Albo że poznałaś go jak byłaś w Anglii i on jest Gwardzistą Królewski i ma właśnie ćwiczenia.

Gość hadar
jak by był z Gwardzistą Królewski to by musiał ca ły seans stać i zasłaniać innym ekran - tego rozwiązania nie polecam ;)