Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adik

męskie spódniczki

Polecane posty

Gość adik
dla mnie fajne, bo można szybko wyjąc fajfusa i jaja :P

w szkocjii na spódniczki dla facetów mówiono kilt a na obrazku widac że to spódniczka dla dziewczyn :O

Gość dusiek
dzis widok faceta z kolczykiem nikogo nie dziwi wiec i to powinno sie przyjąc z biegiem czasu to nie uniknione faceci się tego domagają

Gość dusiek
a pozatym stringi dyły damskie a teraz

dusiek ...to się nie przyjmie spódniczki powinny nosic dziewczyny ale one tez nie mają chęci ich nosic

Gość GOCI NOSZA
spodnice, ale goci sa sexy w takich spodnicach. sa ode dlugie do kostki, waskie i koniecznie w czarnym kolorze. dla mnie super!

Gość -----m-
no tak ale goci pod tymy niby spodniczkami maja dlugie spodnie

Gość GOCI NOSZA
niewazne co meja pod spodniczkami :-p ha..ha..! wazne, ze wyglada jak facet w spodnicy. jest gotem w spodnicy. mam takich kolesiow i swietnie wygladaja! ;-)

Gość facet w spódnicy i / lub ...
... japonkach to nie facet! (wyłączając Szkotów w temacie spódniczki)

zajebiste,mi sie podoba.chociaż musiałoby pare lat minąc zanim by sie to w społ normalne zrobiło.przecież kiedyś faceci chodzili w kiecach.pozatym myśle że to dla nich wygodne dośc;)

Gość bita śmietana w sprayu
ale fotomontaż :D:D:D

Gość fddf
to jest straszne przeciez ktos cie moze złąpac za jajka w ten sposob albo zrobi krecenie wora . Lepiej chronic swoje klejnoty w spodniach , bo nie jest tak łatwo złapac przez spodnie

Gość strikemaster
Do fdd: Problem polega na tym, że to chronienie ani nie jest wygodne, ani zdrowe. Zdecydowanie lepiej się po prostu nie dać, bo jak jesteś w spodniach to też ci kręcenie mogą zrobić. Do pozostałych: Przeczytajcie bloga, zobaczycie, że już niedługo moda na kilty może nadejść. W USA się już kilty całkiem dobrze sprzedają, i to nie tylko wśród Szkotów, a ostatnio zauważyłem, że o Utilikiltach coraz częściej można sobie na forach poczytać po niemiecku, czyli dotarły już niedaleko Odry i Nysy Łużyckiej.

10:45 [zgłoś do usunięcia] GOCI NOSZA spodnice, ale goci sa sexy w takich spodnicach. sa ode dlugie do kostki, waskie i koniecznie w czarnym kolorze. dla mnie super! a ja nie mogę patrzeć na mężczyzn (obojetnie jakich) w (obojetnie jakich) spódnicach, bo dla mnie wygląda to strasznie.

Gość strikemaster
Jeżeli sądługie i obcisłe przeszkadzają w chodzeniu. Lepsze są kilty, bo wygodniejsze. Z czasem się przyzwyczaisz. :)

Gość strikemaster
"zaj**iste,mi sie podoba.chociaż musiałoby pare lat minąc zanim by sie to w społ normalne zrobiło.przecież kiedyś faceci chodzili w kiecach.pozatym myśle że to dla nich wygodne dośc" Tak, to dla nas bardzo wygodne, szczególnie dla tych, którzy się nie boją, bo niektórzy się tak boją, że nawet nie wiedzą. Blog kiltowy strikemastera: http://strikemaster.blog.interia.pl/ Forum kiltowe strikemastera: http://forumkiltowe.e-fora.pl/ Szkoda, że jak na razie nikomu się nie chce tam pisać. :(